Doi bocșeni, reținuți după ce au furat un portofel UPDATE

Doi tineri din Bocșa, de 22 și 26 de ani, au fost reținuți de polițiști după ce au tâlhărit un bărbat de 42 de ani, chiar în noaptea de Sfântul Gheorghe.

Potrivit polițiștilor, cei doi l-ar fi urmărit pe bărbat și ar fi observat că acesta are o sumă de bani în portofel, așa că au decis să-l imobilizeze pe bărbatul de 42 de și să-i sustragă portofelul. A doua zi dimineața, omul a depus plângere la Poliție, autorii fiind identificați în mai puțin de 24 de ore.

„În data de 26.04.2018 cei doi tineri vor fi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă”, transmite cms. Dinu Nicorici care mai spune că aceștia sunt cercetați penal pentru tâlhărie calificată.

Update

Judecătorul de drepturi și libertăți al Judecătoriei Reșița a decis azi că ”admite propunerea de luare a măsurii arestării preventive, formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, în dosarul nr. 996/P/2018… dispune arestarea preventivă a inculpatului SOLOŞI CRISTIAN FLORENTIN pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, … pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 26.04.2018 până la data de 25.05.2018 inclusiv… dispune arestarea preventivă a inculpatului SIMON GEORGE ALEXANDRU, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, … pe o durata de 30 de zile, începând cu data de 26.04.2018 până la data de 25.05.2018 inclusiv. În temeiul art.230 Cod pr.pen., se vor emite mandate de arestare preventivă numele inculpaţilor Soloşi Cristian Florentin şi Simon George Alexandru. Respinge ca nefondate cererile formulate de inculpaţi, prin avocaţii oficiu, de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu sau măsura preventivă a controlului judiciar”. Dacă sunt nemulțumiți cei doi pot contesta în 48 de ore sentința la Tribunalul Caraș-Severin, dar sentința de azi rămâne executorie.