Doi angajaţi ai Consiliului Judeţean Timiş au fost depistaţi cu noul coronavirus la întoarcerea din concediu

whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Doi angajaţi din cadrul Consiliului Judeţean Timiş au fost diagnosticaţi astăzi cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat şi o femeie care s-au întors din concediu şi care au făcut o formă uşoară a bolii. Unul dintre ei este internat în spital, iar celalalt se află în izolare la domiciliu.

Consiliul Judeţean Timiş nu a scăpat de noul virus. Doi angajaţi au fost depistaţi pozitiv astăzi, anunţă vicepreşedintele Valentin Tudorică. Acesta spune însă că cei doi angajaţi vor reveni la serviciu cand vor avea testele negative.

,,Sunt două cazuri dintre cei care s-au întors din concediu şi conform dispoziţiei preşedintelului Consiliului Judeţean se fac teste COVID în ziua în care trebuie să se prezinte la lucru. Au fost testaţi înainte să vină la datorie, deci nu sunt contacţi în cadrul Consiliului Judeţean. Unul se află în izolare, altul în spital. Starea ambilor e acceptabilă, nu sunt probleme deosebite, dar simptomele sunt clare de coronavirus, iar testul e pozitiv. Urmează tratamentul şi când vor avea două sau trei teste negative consecutive atunci vor reveni la serviciu”, a precizat Valentin Tudorică, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş pentru Express de Banat.