Doctorul în fraude pe Internet rămâne arestat

Laurenţiu Adam, arestat preventiv alături de alte 13 persoane în dosarul ţepei de 20 de milioane de dolari, vine astăzi în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Craiova pentru a le cere să fie cercetat în continuare în stare de libertate.

UPDATE

Curtea de Apel Timişoara a declarat recursurile inculpaţilor ca nefondate, astfel că, toţi şapte rămân în arest.

Stomatologul reşiţean a rămas în spatele gratiilor alături de alţi şase inculpaţi. În schimb, bunul său prieten, Dorian Papavă, se bucură de ceva vreme de libertate. Procurorii DIICOT au fost de acord ca acesta şi încă cinci dintre cei arestaţi în urma descinderilor de la mijlocul lunii iulie să fie cercetaţi în stare de libertate.

La solicitarea Ministerului Public, Tribunalul Gorj a dispus “prelungirea măsurii arestării preventive a inculpaţilor Bălănescu Dragoş Ioan, Bălănescu Horaţiu Daniel, Adam Laurenţiu, Iovan Mic Constantin Romeo, Crangă Florin Ciprian, Bărbulescu Ilie, Medeleanu Ioan Remus cu 30 zile, respectiv începând cu data de 06.12.2011 până la 04.01.2012”. Tinerii, faţă de care s-a început urmărirea penală pentru pentru săvârşirea infracţiunilor de fraudă informatică, constituire a unui grup infracţional organizat şi înşelăciune în convenţii cu consecinţe deosebit de grave, au făcut recurs. Calea de atac se soluţionează astăzi, la Curtea de Apel Craiova.