Doar o săptămână până la Gugulan Rock Open Air Festival 2023

gugulan rock 123

Pregătiți-vă de distracție, va fi “nebunie” la Gugulan Rock Open Air Festival. Festivalul ca între prieteni vă așteaptă!

Nume sonore ale scenei internaționale și ale celei din Romania vor urca, peste doar câtva zile, pe scena festivalului de rock din ținutul gugulanilor. Un weekend plin de distracție, libertate și muzică live de cea mai bună calitate, asta vă așteaptă la Gugulan Rock Open Air. Dacă nu ați intrat încă în posesia biletelor, aflați că doar 2 zile au mai rămas de REDUCERE 50% la abonamente și bilete, pe iaBilet.ro. Nu ratați ocazia, chemați-vă prietenii și prindeți reducerile EXCLUSIV ONLINE, în acest weekend, pentru că de luni dimineață preturile vor reveni la cele inițiale, anunță organizatorii.

Be Free, be Rock, Gugulan Rock!

Festivalul ca între prieteni a ajuns în acest an la ediția cu numărul 9, un număr par, cu noroc, spun organizatorii care așteaptă și de această dată un număr mare de participanți care, desigur, ca de fiecare dată, vin din toate colțurile lumii pentru a se bucura de trupele lor preferate. Prin continuitatea evenimentului, inclus deja in programul festivalurilor de gen din Europa, se promovează imaginea Municipiului Caransebeș și a întregului ținut gugulan, din Banatul de munte, dar si muzica de cea mai buna calitate, devenind o întâlnire anuală, cu tradiție deja, unde doar nebunia, prietenia și trupele de top sunt tot ceea ce contează.

Sunt programate show-uri care de la care este obligatoriu să nu lipsești pentru că vor urca pe scenă: Rage, Wolfheart, ALTAR, Truda, Silenzer, Underwaves, Imund, Armada – Mex, Jenner și Ribozom.

gugulan rock 222

Una dintre cele mai titrate trupe Power/Heavy Metal din Europa și din întreaga lume vine în această vară La Gugulan Rock Open Air Festival.

Trupa pe care trebuie să o vezi live, măcar o dată în viață, Rage va ajunge în EXCLUSIVITATE, în această vară, în România pe scena Gugulan Rock Open Air Festival. Nu vor lipsi de la Gugulan Rock Open Air Festival nici Wolfheart, și ei cap de afiș la fesrtival, o altă trupă sonoră pe întreg mapamondul care va urca pe scena unde iureșul va fi la el acasă. 

Hail to the King!

Tot cu entuziasm și forță, JENNER va reprezenta Serbia în cadrul festivalului din “țara gugulanilor”, și pentru că ne strângem „Toți ca unul”, și bunii prieteni de la ALTAR Romania vor fi prezenți la festivalul „ca între prieteni”. Prin urmare, se anunță încă o vară incendiară, încă o ediție a festivalului „ca între prieteni””, cu un line-up cu nume sonore ale scenei Rock/Metal din țară și din întreaga lume.

gugulan rock 2023

Abonamentele și biletele sunt disponibile pe iaBilet.ro.

De reținut pentru cei care vin cu cortul la festival și care încă nu știu unde este campusul( livada cu pruni), salvați harta de mai jos, e mai simplu de ajuns decât credeți. Tot ce trebuie sa faceți când ajungeți în Caransebeș este să urmați indicatoarele care vă vor duce exact la festival, adresa:
CARTIER VALEA CENCHI, STR. ACCES CARTIER TEIUȘ(colt cu STR.MUNTELE NEMANU).Iar ca să rămâneți fără griji și liberi împreună, la Gugulan Rock Open Air Festival, camparea este GRATUITĂ!