Doar condamnata ACS Poli a învins la mijloc de săptămână. ASU Poli și Ripensia, învinse la același scor

Formația care e deja retrogradată matematic e și singura dintre timișorene care s-a impus în ultima etapă intermediară de liga secundă. ACS Poli a câștigat cu FC Argeș pe Electrica, într-o surpriză a rundei. În schimb, la Snagov, ASU Poli a pierdut, în timp ce joi, Ripensia a fost învinsă de Petrolul.

Miercuri, pe Electrica, ACS Poli a făcut surpriza rundei cu succesul cu 1-0 cu FC Argeș. Piteștenii au irosit ocazii mari și au dominat jocul. De altfel, chiar după o fază la care Panait și-a pus mâinile în cap, a venit golul. În minutul 75, Dorin Codrea a prins un șut superb, la vinclu. Echipa e însă matematic retrogradată deja. Etapa viitoare, ACS Poli are o deplasare de orgoliu pentru antrenorul Valeriu Răchită. Timișorenii merg de la 18 pe terenul Petrolului Ploiești.

Tot miercuri, dar în deplasare, ASU Poli a pierdut cu 2-0 în deplasare la Sportul Snagov. Scorul l-a deschis Tazouti în minutul 73, după o fază fixă. Apoi, în minutul 88, Robert Elek a mărit avansul. Elevii lui Cosmin Petruescu au avut o bară în prelungiri, la un șut al lui Dragoș Cojocaru. Alb-violeții au căzut pe locul 13, dar au șansa unei victorii sâmbătă, de la ora 11.00, pe Știința, cu deja retrogradata CS Balotești.

Ripensia a simțit și ea gustul înfrângerii joi seara pe „Dan Păltinișanu”, unde Petrolul a învins cu 2-0. Oaspeții au deschis scorul din minutul 10, prin Cristian Pușcaș, iar din minutul 45 Bogdan Rusu a marcat pentru 2-0. Un rezultat cu care elevii lui Gigi Mulțescu mai speră să prindă locul de baraj. Ripensia rămâne calmă pe locul 11, iar duminică, de la ora 11.00, va juca la Mioveni.