Doar condamnata ACS Poli a învins la mijloc de săptămână. ASU Poli și Ripensia, învinse la același scor

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Formația care e deja retrogradată matematic e și singura dintre timișorene care s-a impus în ultima etapă intermediară de liga secundă. ACS Poli a câștigat cu FC Argeș pe Electrica, într-o surpriză a rundei. În schimb, la Snagov, ASU Poli a pierdut, în timp ce joi, Ripensia a fost învinsă de Petrolul.

Miercuri, pe Electrica, ACS Poli a făcut surpriza rundei cu succesul cu 1-0 cu FC Argeș. Piteștenii au irosit ocazii mari și au dominat jocul. De altfel, chiar după o fază la care Panait și-a pus mâinile în cap, a venit golul. În minutul 75, Dorin Codrea a prins un șut superb, la vinclu. Echipa e însă matematic retrogradată deja. Etapa viitoare, ACS Poli are o deplasare de orgoliu pentru antrenorul Valeriu Răchită. Timișorenii merg de la 18 pe terenul Petrolului Ploiești.

Tot miercuri, dar în deplasare, ASU Poli a pierdut cu 2-0 în deplasare la Sportul Snagov. Scorul l-a deschis Tazouti în minutul 73, după o fază fixă. Apoi, în minutul 88, Robert Elek a mărit avansul. Elevii lui Cosmin Petruescu au avut o bară în prelungiri, la un șut al lui Dragoș Cojocaru. Alb-violeții au căzut pe locul 13, dar au șansa unei victorii sâmbătă, de la ora 11.00, pe Știința, cu deja retrogradata CS Balotești.

untitled design set 970x90 px

Ripensia a simțit și ea gustul înfrângerii joi seara pe „Dan Păltinișanu”, unde Petrolul a învins cu 2-0. Oaspeții au deschis scorul din minutul 10, prin Cristian Pușcaș, iar din minutul 45 Bogdan Rusu a marcat pentru 2-0. Un rezultat cu care elevii lui Gigi Mulțescu mai speră să prindă locul de baraj. Ripensia rămâne calmă pe locul 11, iar duminică, de la ora 11.00, va juca la Mioveni.

untitled design set 970x90 px