Doar 66% din elevii cărășeni au participat astăzi la examenul de simulare a bacalaureatului

prima proba scrisa de la bac
Stiri Timisoara si Resita Muzeul Banatului Montan mbmr 1000x100

Elevii claselor a XII-a şi a XIII-a susțin, în perioada 28 – 31 martie, probele scrise din cadrul simulării examenului de bacalaureat. La disciplina Limba și literatura română, probă desfășurată astăzi, au participat doar 66% dintre elevii cărășeni aflați în anii terminali.

Prima probă scrisă a simulării examenului de bacalaureat, la disciplina Limba și literatura română, a avut loc astăzi. În Caraș-Severin au fost prezenți 1.402 elevi (66,10%), 719 nu s-au prezentat la examen, din care 484 din clasa a XIII-a seral.

Mâine va avea loc proba obligatorie a profilului, iar miercuri – proba la alegere a profilului și specializării.

Elevii care studiază în limba minorităților naționale vor susține pe 31 martie probă scrisă la Limba și literatura maternă.

Stiri admitere Timisoara gif uvvg 1000x100px admitere 2024 Stiei Timisoara Muzeul TM

Rezultatele vor fi afișate pe 14 aprilie. Acestea sunt analizate la nivelul fiecărei unități de învăţământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătățirea performanțelor școlare.

Rezultatele obținute la simulare nu se contestă și nu se trec în catalog. Totuși, în situațiile excepționale în care se dorește consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesați.

Stiri Timisoara si Resita Revista Banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/