dm drogerie markt pe podium la categoria „Cel mai bun magazin din România”

dm drogerie markt la Timisoara
1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Magazinul online dm.ro, inaugurat de dm drogerie markt, a luat locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România, în cadrul Galei Premiilor Piața.

dm drogerie markt ocupă un loc fruntaș celor mai buni. În cadrul Galei Premiilor Piața,” dm a fost premiat cu locul al 3-lea pentru magazinul online, în cadrul Galei Premiilor Piața, care a sărbătorit cea de-a 18-a ediție cu fast și recunoaștere pentru activitatea în industria de retail logistic și furnizare.

În acest an s-au premiat 55 de echipe membre din 34 de companii remarcabile, printre acestea fiind și dm drogerie markt. 13 secțiuni distincte de premii au fost ocupate de numele câștigătorilor pentru diferite categorii.

Magazinul online dm.ro, inaugurat de dm drogerie markt în toamna anului precedent, se bucură de un succes notabil, devenind o alegere preferată de cumpărături a clienților dm. Răspunzând nevoilor acestora, magazinul online a înregistrat peste 350 de mii de conturi, iar la Gala Premiilor Piața a fost onorat cu locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România”.

dm drogerie markt

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Evenimentul a adunat cele mai de seamă companii furnizoare de bunuri de larg consum și reprezentanți de marcă din domeniul retailului, oferind un context de apreciere și networking pentru toți participanții. Într-o competiție strânsă și în fața unor jucători de elită din industrie, dm drogerie markt a obținut pentru prima dată locul al treilea la categoria de „Cel mai bun magazin din România”.

“Suntem încântați să fim recunoscuți în cadrul Galei Premiilor Piața pentru eforturile noastre constante de a oferi cel mai bun serviciu și experiență clienților noștri. Locul al treilea la categoria „Cel mai bun magazin din România” este o confirmare a angajamentului nostru față de excelență și inovație în industrie și ne motivează să continuăm cu entuziasm activitatea începută în anii precedenți”, a declarat Daniela Jordanovski, Head of Marketing&Purchasing.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis 140 de magazine. În 2022, dm a lansat, în România, și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/