Încântată de ospitalitatea reșițenilor

Concertul celei mai vândute soliste din Balcani face deja valuri printre fanii cărășeni. Prestația divei de peste granițe se anunță extraordinară, cu un show incendiar care va rămâne legendă la Reșița.

Vizita solistei Lepa Brena în municipiu a fost așteptată cu sufletul la gură atât de fanii cărășeni, cât și de autoritățile locale care s-au dat peste cap pentru ca diva din Balcani să se simtă ca acasă. Cu toate că este cea mai vândută cântăreață din Serbia, cu un renume pe plan internațional, modestia pe care a afișat-o Lepa Brena i-a încântat pe oficialii cărășeni.

Chiar dacă multe vedete de rangul său ar fi ridicat pretenții pentru o astfel de deplasare peste granițe, regina din Balcani, așa cum o numesc fanii, nu a cerut nimic ieșit din comun. Fără a ridica pretenții, Lepa Brena nu a cerut autorităților locale decât ca delegația sa să fie așteptată de cineva la vamă, pentru a o însoți pe drumul spre Reșița.

„Lepa Brena nu a avut absolut nicio cerință ieșită din comun. Nu a ridicat pretenții, lucru pe care alte vedete de rangul său probabil că l-ar face. Singurul lucru pe care l-a cerut Lepa a fost să o aștepte cineva în vamă pentru a-i deschide drumul până aici”, a explicat edilul-șef Mihai Stepanescu.

Mai mult decât atât, Lepa Brena a rămas plăcut surprinsă și de modul în care a fost întâmpinată la vizita sa la Reșița, dar și de notorietatea pe care o are printre cărășeni. Mii de fani se anunță la show-ul pe care Lepa Brena îl va susține de zilele orașului. De asemenea, vedeta de peste granițe a postat chiar, pe pagina sa de Facebook, materialul și galeriile foto apărute în cotidianul online Express de Banat, în urma vizitei sale în municipiu.

Mai puțin de două săptămâni îi despart pe reșițeni de, considerată de mulți, cea mai tare ediție a Zilelor Reșiței. Pe scena amenajată în zona Renk nu va urca numai regina din Serbia, ci și vedete locale și soliști cu rezonanță în lumea muzicală românească. Cel de-al doilea cap de afiș pentru sărbătoarea orașului este Andra care, împreună cu Lepa Brena, promit un show de neiutat, de-a dreptul incendiar.