Dispărut de 6 luni! Tânărul din Oravița, de negăsit!

Alexandru Dobre, tânărul din Oravița dat dispărut în luna martie 2023.
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Alexandru Dobre a dispărut de acasă în luna martie a acestui an. De atunci, familia îl caută. Băiatul este dat dispărut și pe pagina Poliției Române.

Nici urmă de băiatul de 23 de ani care a ieșit pe ușa casei bunicului său din Oravița în data de 23 martie, spunându-le celor din familie că a plecat în străinătate. Doar că autoritățile au stabilit că tânărul nu a părăsit niciodată țara, iar după câteva zile chiar el avea să îi confirme mamei sale această informație printr-un mesaj. În același mesaj transmitea și un lucru îngrijorător: că este ultimul semn din partea sa și că va fi găsit în zona Brădișoru de Jos.

Alexandru Dobre din Oravița a dispărut din martie 2023.

După ce familia a anunțat dispariția la poliție, s-au făcut verificări în zona menționată, dar nici urmă de băiat. La câteva zile distanță au fost descoperite câteva bunuri ale acestuia, inclusiv buletinul, în apropierea puțului Lișava de la fosta mină de uraniu din Ciudanovița. Alte urme au fost descoperite într-o casă părăsită din Brădișoru de Jos.

De atunci, familia și autoritățile îl caută pe Alexandru Dobre. Acesta este dat dispărut și pe pagina Poliției Române.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Semnalmente: 1,75 metri înălțime, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, prezintă la nivelul antebrațului drept, de la cot până la încheietura mâinii, un tatuaj circular tribal.

Cei care au informații despre Alexandru Dobre sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

Alexandru Dobre din Oravița este dat dispărut din luna martie 2023.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/