Discuții exploratorii la Londra pentru noul Spital Județean de Urgență Reșița, purtate de omul președintelui!

zarie radoi
whatsapp image 2022 10 03 at 13.25.51 (2)

Directorul de cabinet al președintelui Romeo Dunca pleacă în Regatul Unit cu cea mai grea misiune pe care a avut-o până acum: să rezolve finanțarea unui spital de 400 de paturi!

Zărie Rădoi a fost desemnat de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin să participe în perioada 22 – 25 ianuarie la o serie de întâlniri cu managementul executiv al International Hospitals Group și UKEF, agenția de finanțare a exporturilor a guvernului britanic, finanțată 100% cu sprijin guvernamental, „în vederea purtării unor discuții exploratorii pentru dezvoltarea unei unități sanitare noi în Reșița”. Mai exact, un nou spital județean, proiect despre care s-a tot vorbit și care nu a intrat pe lista finanțărilor prin PNRR.

Invitația lui William Turner, reprezentant al companiei Counterpoint International, pentru Zărie Rădoi vine după ce primarul Caransebeșului, Felix Borcean, stabilise toate detaliile unei delegații care va pleca la Londra pentru a găsi soluții de modernizare a unității spitalicești din municipiu ori pentru construirea uneia noi.