Directorul Aeroportului Timișoara, în Emiratele Unite pentru a găsi un investitor pentru terminalul cargo

1 option1persair
casinoherculane by sungarden

Directorul Aeroportului Internațional Timișoara a plecat în Emiratele Unite Arabe pentru a găsi un investitor în terminalul cargo. Zona de transport marfă din cadrul aerogării are deja realizat studiul de fezabilitate.

Deplasarea în Emiratele Unite Arabe a venit în urma invitației lansate de ministrul Transporurilor.

„La invitația ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara „Traian Vuia”, Daniel Stamatovici, face parte din delegația Guvernului României care efectuează o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite. Aeroportul Timișoara are o localizare strategică și cu avantaje majore, capacități operaționale importante și o infrastructură care permite realizarea unui centru logistic intermodal de mari dimensiuni, pentru operațiuni de transport marfă. Daniel Stamatovici va participa la discuții oficiale referitoare la posibilitățile de deschidere a unei colaborări cu UAE, privind dezvoltarea zonei cargo a aeroportului, astfel încât acesta să-și maximizeze importanța internațională”, aflăm de la reprezentanții aerogării.

Din delegație fac parte ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, ministrul Economiei, Virgil Popescu și premierul României, Nicolae Ciucă.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

La începutul acestei luni, Ministerul Transporturilor a aprobat studiul de fezabilitate pentru o primă zonă cargo la Aeroportul Timișoara. Aceasta va fi operată de DHL, care va plăti chirie, din care se va acoperi investiția. Zona de cargo va fi extinsă pe viitor, așa că este nevoie de investitori privați.

 

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/