Direcția Silvică din Caraș-Severin, implicată în acțiunea de ecologizare dedicată Zilei Naționale de Curățenie

environament and ecology

Direcția Silvică a județului Caraș-Severin organizează acțiuni de ecologizare în 30 de puncte de interes, printre care trasee turistice sau zone de agrement. 

Ziua Națională de Curățenie va fi marcată mâine în întreaga țară. Începând cu ora 10.00, Regia Națională a Pădurilor, în baza parteneriatului încheiat între Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Garda Națională de Mediu și Asociația LET’S DO IT, ROMANIA!, va desfășura la nivel național acțiuni de ecologizare.

România se alătură celor 175 de țări din comunitatea „Let’s Do It, World”, care în data de 18 septembrie se unesc într-o cauză comună: o lume fără deșeuri.

Direcția Silvică Caraș-Severin, ca unitate a Regiei Naționale a Pădurilor, organizează această acțiune în 30 de puncte de interes din județ. Lista acestor puncte, coordonatele geografice și coordonatorii acțiunii din cadrul fiecărui ocol silvic sunt disponibile AICI.

„Vă invităm să ne fiți alături în acest demers, fiind așteptați toți cetățenii care asumă un spirit civic și responsabil, acțiunea având ca scop și educarea populației pentru un comportament responsabil față de mediu!”, este mesajul reprezentanților Direcției Silvice Caraș-Severin.