Direcția Silvică ar putea avea propriul magazin pentru comercializarea păstrăvului

Cuib de vise 1000x100

Urmând modelul colegilor din Bihor, șeful Direcției Silvice Caraș-Severin ia în calcul deschiderea unui magazin pentru comercializarea păstrăvului și nu numai.

Ion Tabugan spune că ideea i-a venit de curând, după ce a aflat că, la Oradea, există un astfel de magazin, apreciat de oamenii locului, unde se vând păstrăvi crescuți pe raza ocoalelor silvice, dar și produse de pădure, precum fructe, ciuperci sau plante medicinale.

„Am văzut de curând la televizor că Direcția Silvică Bihor are un magazin de desfacere pentru comercializarea păstrăvului. Și atunci m-am întrebat dacă la noi nu se poate face unul, pentru că pe lângă păstrăv se mai poate comercializa carne de vânat, fructe de pădure, ceaiuri, toate produsele care sunt din pădure și care se pot autoriza ca și consum. În plus, nici prețurile practicate nu sunt mari, fiind accesibile pentru toate categoriile. De exemplu, păstrăvul, la noi, este mult mai ieftin decât la agenții de pe piață și întotdeauna valorificăm peștele prin licitație, la diverși operatori economici care sunt din zona de turism și au restaurante.”, a declarat șeful Direcției Silvice Caraș-Severin.

STPT job 1000x200

Tabugan nu exclude posibilitatea deschiderii unui astfel de magazin, însă atrage atenția că lucrurile nu sunt atât de simple pe cât par la prima vedere, fiind necesare tot felul de autorizații. „Analizăm și noi posibilitatea de a avea un magazin al nostru, care trebuie să fie, bineînțeles, un spațiu autorizat, și noi, ca atare, să fim autorizați. Însă cei care mă cunosc știu că ceea ce spun și fac”, a adăugat Tabugan.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/