Direcția Finanțelor Publice Timișoara, licitație pentru publicare în mass media

ziar
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara are nevoie de o firmă care să îi publice anunțurile în mass media locale. Contractul poate avea o valoare maximă de 265.000 de lei.

A și fost lansată licitația pentru „servicii de publicarea de anunțuri în mijloace de informare media (presa scrisă) cu arie de difuzare la nivel local”.

„ D.G.R.F.P. Timișoara intenţionează să încheie un acord cadru cu un singur operator pe o perioadă de 12 luni pentru servicii de publicarea de anunțuri în mijloace de informare   media (presa scrisă) cu arie   de   difuzare la nivel local  pentru fiecare lot în parte menționat în caietul de sarcini”, aflăm din documentele licitației.

Valoarea estimată a investiției este cuprinsă între 66.389 și 265.558 de lei și este împărțită în 4 loturi, câte un lot pe fiecare județ din aria D.G.R.F.P. Timișoara : Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara.

Contractul pentru județul Timiș presupune publicarea a maximum 254 de anunțuri anual, pentru preșul maxim de 94.896 de lei. Pentru județul Caraș-Severin, contractul conține 116 publicări, la o valoare maximă de 43.326 de lei.

Contractul presupune și minimum 5 apariții săptămânal, publicarea anunțului și în ediţia electronică a ziarului și în limba română.

 

 

 

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/