Diplomă de excelență pentru voluntarii și oamenii cu suflet mare care au salvat Staționarul 3!

diploma de excelenta spital
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Prima și cea mai amplă competiție care s-a desfășurat în perioada septembrie – noiembrie 2021 cu juriu internațional, dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România, a ajuns la final, vineri-seară desfășurându-se festivitatea de premiere.

Prezentă la eveniment, managerul Spitalului de Urgență Reșița, Alina Stancovici, a mărturisit că „ a fost un moment de onoare și bucurie, alături de colegii din alte spitale, care, deși aflați în competiție, și-au exprimat bucuria de reîntregire a eșichierului sanitar, de pildă, din vestul țării, așa cum au făcut-o colegii de la Timișoara de la Spitalul Militar, managerul Sorin Homeag ori echipa de la București, coordonată de medicul militar Valeriu Gheorghiță.

colectiv spital premiat

Pentru toate lucrurile bune și frumoase petrecute în ultima perioada în spitalul reșițean se cuvine să mulțumim tuturor celor implicați în renovarea Staționarelor 2 și 3 și să ne bucurăm că am înțeles cu toții că virtutea perfectă este dată de trei lucruri: gravitatea lucrurilor, generozitatea sufletului și sinceritatea față de semeni și că prin bunătate și eleganță se poate realiza totul, mai ales ceea ce nu pot obține unii prin forță, de altfel bunătatea fiind cea mai frumoasă parte a caracterului unui om și constă din faptele lui mari sau mici, nenumite sau amintite, dar asupra cărora și-a lăsat o parte din suflet”.

Trofeele au fost primite de către spitalele înscrise în concurs din Timișoara, Sibiu, Cluj și București.

Managerul Alina Stancovici a amintit că însăși nominalizarea este o performanță deosebită a reșițenilor aflați în această onorantă competiție. „Nominalizarea la ambele categorii aduce pe harta spitalelor din țară spitalul din Reșița și Caraș-Severin alături de instituții consacrate, fapt care nu poate decât sa ne bucure moment ce oferă posibilitatea unor noi orizonturi de colaborare”

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Printre nominalizații la categoria „Medicul anului” se regăsește Raluca Cornean, medic specialist hematolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița, care a inițiat proiectul „Reabilitarea Compartimentului de Hematologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Reșița”.

stancovici dr raluca

Cele 7 categorii au fost: medicul anului, echipa de cercetare medicala a anului, calitatea serviciilor medicale, spitalul anului, proiectul de cercetare al anului și siguranță pacientului.

Spitalul Județean de a Urgență din Reșița a fost finalist în aceasta competiție la categoria Medicul Anului și Spitalul Anului, alături de spitale din Timișoara, Cluj, Iași, Sibiu, București, Bistrița Năsăud.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/