Din taxi, direct la spital

O femeie din Caransebeş a ajuns la spital cu răni serioase, din cauza unui taximetrist grăbit. Şoferul n-a mai aşteptat ca aceasta să urce în maşina de taxi şi a demarat, astfel că femeia s-a trezit pe trotuar. Victima a ajuns la spital, iar taximetristul va fi pentru un timp pieton.

Accidentul a avut loc ieri dimineaţă, pe strada Ardealului din Caransebeş. „Femeia în vârstă de 54 de ani a declarat că a dorit să urce într-un autoturism taxi, însă când a urcat parţial în maşină, autovehiculul s-a pus în mişcare, iar aceasta a căzut”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

În urma căzăturii victima s-a ales cu răni grave şi a rămas internată la spitalul din Caransebeş. Şoferul şi-a văzut însă de drum şi a părăsit locul accidentului. Oamenii legii l-au indentificat însă în scurt timp, acesta fiind un tânăr în vârstă de 26 de ani.

„Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, bărbatului fiindu-i reţinut şi permisul de conducere”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.