Din păcate, în Reșița trăiesc și astfel de „oameni”… Catalogați-i voi!

Trei tineri au dat dovadă de un caracter josnic și de o creștere departe de a fi bună. Au vandalizat un autobuz din Reșița și, pentru că au fost sancținoați, s-au răzbunat aruncând jardinierele de pe pasajul Triaj. Șmecheria i-a costat scump…

Polițiștii locali din Reșița au de-a face cu multă nesimțire… Așa s-a întâmplat și săptămâna aceasta, când, din păcate, un astfel de episod s-a repetat. Luni seara, trei tineri au fost coborâți dintr-un autobuz și sancționați pentru că au făcut mizerie în mijlocul de transport în comun. Faptele lor „mărețe” nu s-au rezumat doar la atât, așa că și-au planificat o răzbunare. O răzbunare pe reșițeni, de fapt… Următoarea lor destinație a fost pasajul din Triaj, acolo unde „victime” le-au picat jardinierele montate de Primărie.

„Acțiunile de patrulare asigurate de polițiștii locali din cadrul Biroului de Ordine Publică au dus la depistarea unei persoane care, în data de 23.07.2019 ora 00.20, pe pasajul superior ce leagă cartierul Lunca Bârzavei de zona Triaj din municipiul Reșița, a distrus, prin aruncarea de la înălțime, un număr de 5 jardiniere cu flori”, transmite directorul Poliției Locale Reșița, Alexandru Ciati.

Așa cum era firesc să se întâmple, nesimțirea celor 3 șmecheri a fost pedepsită. „Pentru fapta sa, numitul Ursaru S.A. în vârstă de 21 de ani a fost sancționat cu amendă de 2.700 lei, în conformitate cu prevederile art.6, lit.(d) din HCL 69/2014 privind stabilirea unor măsuri pentru buna gospodărire a municipiului Reșița. Însoțitorii acestuia, Lazăr M. de 20 de ani și Dana I. de 16 ani au fost amendați cu câte 200 lei”, mai transmit polițiștii locali.