Din interimar, director cu acte în regulă! Ovidiu Andriș, noul manager al Filarmonicii Banatul

ovidiu andris
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Ovidiu Andriș, care a condus cu titlu interimar Filarmonica Banatul în ultimele luni, este director „plin”. Asta după ce Andriș a câștigat concursul pentru funcția de manager al instituției, obținând o notă aproape de 10.

Filarmonica Banatul are un nou director „plin”. Este vorba de Ovidiu Andriș, care a fost desemnat câștigător la concursul pentru ocuparea funcției de manager al instituției. Ovidiu Andriș a fost director interimar al Filarmonicii Banatul, în ultimele luni. La concurs s-au înscris doi candidați, Ovidiu Andriș reușind să obțină cea mai mare notă, 9,81.

În urma finalizării concursului de proiecte de management de la Filarmonica Banatul, Ovidiu Andriș este noul director al instituției”, a informat Primăria Timișoara.

Ovidiu Andriș este absolvent al Liceului de Muzică „Ion Vidu” din Timișoara, licențiat cu distincția Summa cum laude la Universitatea de Muzică și Teatru din Hamburg și a obținut diploma de masterat la Academia de Orchestră a Filarmonicii de Stat din același oraș.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

În 2017 a fondat Trib’Art, cunoscută drept Tribul Artistic – asociație din Timișoara ce derulează proiecte culturale locale, naționale și internaționale. În completarea studiilor, a obținut certificări de management cultural din partea Institutului Național pentru Cercetare și Formare Culturală și a Cursului Internațional de Management Cultural SuCarMus (Sustainable Career in the Music Sector).

Din poziția de manager cultural, Ovidiu Andriș a coordonat proiecte reprezentative pentru domeniul muzical-educațional, precum Romanian Chamber Orchestra, unul dintre cele mai importante proiecte dedicate muzicii clasice din România, unic prin structura ansamblului – reunește 21 de muzicieni români care fac performanță atât în țară cât și în unele dintre cele mai importante orchestre ale lumii). Eufonia este cel mai important festivalul de muzică clasică de camera din vestul țării, recunoscut nu doar pentru nivelul ridicat al actului artistic, dar și pentru concertele de muzică clasică susținute în comunități aparte: spitale, muzee, penitenciare, stațiuni balneo-climaterice, mănăstiri, sau zone rurale defavorizate. În ultimii ani, a fost implicat în producția unora dintre cele mai importante evenimente ale Asociației TM2023 – Capitală Europeană a Culturii, precum Café 21, Impuls Fabric, Dante21, Festivalul Luminii TM2021, Sport21, Memoriile Cetății”, a transmis Primăria Timișoara.

Potrivit reprezentanților instituției, două dintre cele mai recente reușite manageriale sunt admiterea lui în programul de Management Training organizat de MOST Music (program european ce își propune să dezvolte scena World Music din Balcani) și performanța de a transforma Tribul Artistic în prima asociație din România membră a European Music Council și International Music Council.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/