Din dragoste pentru femei – 8 Martie, party la Soho Social House

soho 8 martie 2023
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Primăvara începe cu flori, zâmbete și voie bună. Este anotimpul dedicat celor mai frumoase flori – femeile, și pentru care s-au pregătite o serie de surprize. Este party de 8 Martie la Soho Social House din Reșița.

„Am sărbătorit în mare stil sâmbătă, sărbătorim și de 8 Martie, pentru că meritați!” 

Este una dintre cele mai așteptate seri, de către toate doamnele și domnișoarele care vor fi tratate precum niște regine. Se  anunță o petrecere de zile mari în cel mai îndrăgit pub din oraș, Soho Social House, care va da startul distracției, cu începere de la ora 20.

”Lucian K resident DJ in Fratelli is coming to make you rock the dance floor like u never did !”

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Prieten al pubului reșițean, DJ Lucian K va fi la butoane pentru ca atmosfera să fie una magică, iar seara de neuitat. Desigur că petrecerea nu poate fi condimentată altfel, decât cu rafinament, muzică de calitate și distracție garantată. Este locul unde vorbim de eleganță, atenție la detalii și meniuri diversificate, de la preparatele atent alese, până la băuturile fine care își așteaptă petrecăreții.

Este seara pe care o așteaptă, nu doar femeile, ci toți deopotrivă. Prin urmare, nu mai stați pe gânduri și alegeți să celebrați iubirea, femeia, frumosul, la Social Soho House. Rezervări pentru marele eveniment se pot face chiar de pe acum, la numărul de telefon: 0749 349 476, iar administratorii garantează un party pe toată cinstea, pe care nu trebuie să-l ratați.

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/