„Din Caraș-Severin nu se aude nicio voce critică”

Andrei Plujar, președinte USR Caraș-Severin
untitled design set 970x90 px

Președintele USR Caraș-Severin ar dori să vadă mai multă înverșunare din partea liderilor politici din județ. În opinia lui Andrei Plujar, USR este cam singura formațiune care deranjează.

Liderul USR Caraș-Severin, Andrei Plujar, spune că în județ este prea multă liniște. Șefii partidelor din opoziție nu se ridică să strige împotriva coaliției de guvernare. Asta în timp ce USR ia măsuri, chiar dacă, admite Plujar, șansele de reușită sunt destul de mici, pentru că este greu să lupți de unul singur.

„Să comentăm toate greșelile pe care le face coaliția de guvernare nu stă doar în atribuțiile mele. Ar trebui să fie mai mulți lideri ai opoziției care să iasă și să conteste măsurile luate. Din păcate, acest lucru nu se prea întâmplă, cel puțin din Caraș-Severin nu se aude nicio voce critică. Noi ne manifestăm în continuare destul de mult, însă nu prea mai suntem preluați de către media. Avem o adevărată blocadă, care ne-a fost impusă tocmai pentru a nu deranja coaliția de guvernare. Dar încă suntem destul de vocali, luăm și măsuri, contestăm la Curtea Constituțională decizii ale Parlamentului, facem ce poate să facă un partid în opoziție.”, susține liderul USR Caraș-Severin.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/