UPDATE. DGA, flagrant la un cunoscut chirurg din Timișoara, bănuit de luare de mită

boli cardio

Polițiștii de la DGA l-au ridicat, luni dimineața, pe un cunoscut chirurg din Timișoara. Acesta este acuzat de luare de mită. A fost organizat și un flagrant.

Din primele informații este vorba despre șeful Secției de Chirurgie Vasculară de la Institutul de Boli Cardiovasculare, Marian Gașpar.

În timpul flagrantului, medicul ar fi cerut 1.000 de euro pentru o intervenție.

Update, ora 13:30

Medicul timișorean va fi dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Dosarul lîn care este cercetat este pentru corupție. Perchezițiile continuă, transmit reprezentanții DGA.

„În dimineața zilei de 26 septembrie 2022, ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Structura centrală și Serviciul Județean Anticorupție Arad, sub coordonarea procurorilor de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracțiuni de corupție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara. În prezent se desfășoară percheziții, în vederea stabilirii situației de fapt și a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș pentru a fi audiată în legătură cu presupusa faptă cercetată”, a transmis DGA.