Dezinformatorii din PNL, rechizitoriu fals pentru vicepreședintele Isac! „Se încearcă denigrarea mea!”

marius isac, vicepresedintele consiliul judetean caras severin, atac la romeo dunca si marcel vela
untitled design set 970x90 px

Manevrat cu ușurință de Marcel Vela, Romeo Dunca omite adevăruri pe care le cunoaște și aruncă în spațiul public informații nepublice doar pentru că liberalii se tem că pot pierde Primăria Caransebeș, unde Marius Isac e cotat cu șanse mari!

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Marius Isac, i-a replicat lui Romeo Dunca după afirmațiile acestuia făcute la Express Live, în 21 noiembrie, ocazie cu care președintele CJ vorbise despre un dosar penal ce l-ar viza pe cel care tocmai a fost forțat să plece din PNL.  

„În emisiunea amintită, domnul Președinte Dunca (probabil primind o sarcină de partid) a făcut o serie de afirmații având ca scop denigrarea mea în spațiul public. Deși afirmațiile domnului Dunca nu fac altceva decât să mă amuze și totodată să îmi confirme faptul că în momentul de față reprezint un real pericol pentru foștii mei «camarazi», totuși apreciez că se impune a face câteva precizări din respect pentru opinia publică. În acest drept la replică mă limitez la a combate o singură afirmație (celelalte le vom discuta într-o emisiune viitoare în speranța că îmi veți acorda această posibilitate) și anume faptul că am sau sunt supus la presiuni de natură penală. Pe această cale îl informez pe domnul președinte Dunca și pe cei care l-au pus să facă astfel de afirmații că niciodată nu am avut calitatea de suspect sau inculpat într-un dosar penal.”, a lămurit situația în câteva cuvinte al doilea om în Consiliul Județean Caraș-Severin.

Marius Isac se declarară profund dezamăgit de Romeo Dunca deoarece, deși acesta cunoștea că fostul său coleg și om de încredere nu fusese urmărit penal, întrucât cei doi discutaseră de mai multe ori subiectul, nu acum, ci cu mult timp în urmă, a aruncat totuși în spațiul public insinuări cu scopul de a-i știrbi imaginea.

„Probabil președintele se referă la o discuție avută undeva în anul 2020 la aeroportul din Caransebeș, când la o plecare în campanie m-a chemat deoparte și mi-a spus ca nu pot fi vicepreședinte deoarece știe de la Marcel Vela că am o plângere penală. Stau acum și mă gândesc… au dumnealor asemenea informații? Au acces la asemenea informații? Din câte cunosc eu, acestea sunt informații confidențiale, dacă chiar într-adevăr ar exista o plângere penală.”, dezvăluie Isac.

Dacă multă vreme și-a cenzurat gândurile și trăirile pentru a nu face atmosferă în partid și a nu destabiliza echipa de conducere de la Consiliul Județean, odată trecut alături de social-democrați, Marius Isac s-a descătușat și a început să vorbească. Pentru că, așa cum spunea chiar el, în PSD are voie și chiar e încurajat să o facă.

„Singurul meu regret este acela că nu am plecat mai devreme dintr-un partid unde înțeleg acum că nu am fost dorit de foarte mult timp, aspect ce mi-a fost comunicat de mai multe ori chiar de însăși președintele Romeo Dunca. Oare plecarea mea le dă timp și spațiu ex-colegilor mei să se afirme? Acest lucru cu siguranță se va vedea în campania care ne stă în față. Sunt curios cu cine va ieși PNL la alegerile pentru Primăria Caransebeș! Este mai mult decât evident faptul că în momentul de față se încearcă denigrarea mea în spațiul public prin orice mijloc (a se vedea și comunicatul domnului Andrei Ungur, care nu este asumat și de alți membrii din PNL Caransebeș), dar neavând lucruri concrete cu care să iasă în față, foștii mei colegi nu fac altceva decât să dezinformeze!”, a ripostat vicepreședintele Consiliului Județean, unul dintre potențialii candidați PSD la Primăria Caransebeș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/