Deszăpezirea din Banat, 56 de milioane de euro

deszapezire drumuri Timis si Caras Severin

CNAIR a demarat licitația pentru deszăpezirea drumurilor naționale și autostrăzilor din Banat. Contractele se vor încheia pe 4 ani.

Procedura este împărțită pe loturi, fiecare vizând o zonă din Timiș sau Caraș-Severin. Pentru zona Timișoara, sunt puse la bătaie 77,5 milioane de lei, iar pentru întreținerea pe timp de iarnă a autostrăzii, între Ilia – Remetea Mare – Nădlac se vor cheltui peste 100 de milioane de lei.

Zona Caransebeș este împărțită în două loturi, deszăpezirea costând 58,7 milioane de lei, respectiv 42,4 milioane de lei.

„Răspândirea mecanică a materialelor antiderapante sau a substanțelor chimice, în scopul prevenirii sau combaterii poleiului, gheții sau a zăpezii; patrularea cu utilaje pentru informarea privind starea drumurilor naționale, drumurilor expres și a autostrăzilor sau pentru prevenirea înzăpezirii în timpul ninsorilor liniștite sau al viscolelor moderate; deszăpezirea mecanică cu utilaje specifice; degajarea vehiculelor înzăpezite care împiedică acțiunea de deszăpezire de pe platforma drumurilor”, sunt sarcinile trecute în caietul de sarcini.

Firmele care doresc contractele se pot înscrie la licitație până în 22 mai.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

 

 

 

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/