UPDATE. Descinderi în Caraș-Severin și Hunedoara [FOTO]

Polițiștii de la IPJ Caraș-Severin au descins astăzi la mai multe locații de pe Valea Bistrei, într-un caz la care se lucrează de câteva zile în mod intens.

Totul ar fi plecat de la o faptă săvârșită în urmă cu două zile și ar viza persoane și locații atât din Caraș-Severin, cât și din județul vecin, Hunedoara. Mai multe persoane au fost reținute de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

 

UPDATE, ora 17,50

25 de polițiști din Caraș-Severin și Hunedoara, inclusiv de la Direcția pentru Operațiuni Speciale, au desfășurat mai multe activități sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, într-un dosar penal în care sunt cercetați trei bărbați pentru mai multe infracțiuni de furt din locuințe.

„Ultima „lovitură” au dat-o în noaptea de 26/27.05.2018, când au furat dintr-o locuință din orașul Oțelu Roșu o cantitate importantă de bijuterii și câteva ceasuri de colecție. Ulterior, în data de 28.05.2018, în municipiul Petroșani, autorii furtului au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă o parte din bunurile furate. În acest timp, în județul nostru au fost efectuate un număr de patru percheziții imobiliare la domiciliile persoanelor implicate în furturi”, spune cms. Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Cei trei bărbați vor fi prezentați la Judecătoria Caransebeș cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.