Descinderi în Caraș-Severin pentru evaziune fiscală! Prejudiciul se ridică la 2 milioane de euro!

Peste 100 de percheziții au loc, la această oră, în toată țara într-un amplu dosar de evaziune fiscală. Printre locațiile percheziționate sunt și societăți comerciale din Caraș-Severin. Vor fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad, efectuează 101 percheziții în această dimineață în București și în județele Arad, Hunedoara, Timiș, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt, Argeș, Cluj, Ilfov, Tulcea, Dolj, Sălaj și Caraș-Severin, în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

„La activități participă și polițiști specializați în investigarea criminalității economice din județele pe teritoriul cărora se efectuează perchezițiile, fiind coordonate de Direcția de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R.. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 2 milioane de euro. Urmează a fi puse în aplicare 27 de mandate de aducere. Persoanele depistate urmează a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale. La activități au participat și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – I.G.P.R.”, transmit procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Arad, inspector Lorena Radu, societățile din Caraș-Severin implicate în acest caz au ca domenii de activitate construcțiile sau comerțul cu metale feroase și neferoase.