Deputatul Valeria Schelean: „Demiterea Guvernului Dragnea-Dăncilă reprezintă o urgenţă naţională!“

Astăzi, în ziua în care moţiunea de cenzură iniţiată de PNL este citită în Parlament, deputatul de Caraş-Severin Valeria Schelean subliniază că Viorica Dăncilă trebuie demisă deoarece nu are nici curajul și nici puterea să se opună deciziilor arbitare ale șefului său de partid, Liviu Dragnea.

Citită astăzi în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului, moțiunea de cenzură inițiată de PNL „împotriva Guvernului Dragnea-Dăncilă“ va fi votată miercuri, 27 iunie, de la ora 14. Deputatul liberal de Caraş-Severin arată că demiterea Guvernului este o urgenţă naţională.

„Doamna Viorica Dăncilă trebuie demisă, deoarece nu are nici curajul și nici puterea să se opună deciziilor arbitare ale șefului său de partid. Guvernul Dăncilă face politica partidului, în funcție de nevoia șefului de partid, nu de nevoile oamenilor! Au trecut aproape doi ani de la preluarea guvernării și PSD-ALDE nu a făcut nimic bun pentru români. Dar, în schimb, fac, zilnic, câte ceva pentru ei. Lucrează zi de zi pentru deziderate strict personale și care sunt contrare așteptărilor românilor! De aceea DEMITEREA GUVERNULUI DRAGNEA-DĂNCILĂ REPREZINTĂ O URGENȚĂ NAȚIONALĂ!”, transmite Valeria Schelean.

Parlamentarul cărăşean spune că, la votul de miercuri, speră într-un „gest de responsabilitate din partea fiecărui parlamentar, care a jurat solemn că-și va îndeplini cu onoare şi fidelitate mandatul încredinţat de popor!”.

Textul moțiunii de cenzură, incluzând bilanțul celor doi ani de guvernare PSD-ALDE în viziunea PNL, poate fi citit aici.