Deputatul Toda va reprezenta județele din vest în Partidul REPER

liviu toda
untitled design set 970x90 px

Deputatul de Timiș, Daniel Toda, a fost ales ca reprezentant al Partidului REPER pentru județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Partidul REPER, fondat de Dacian Cioloș, și-a ales liderii și structura de conducere centrală, în cadrul Adunării Generale a Membrilor. Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru au fost aleși pentru un nou mandat.

La Adunarea Generală REPER au fost aleși de asemenea nouă reprezentanți la nivel regional, câte unul pentru fiecare regiune, prin votul exclusiv al membrilor. Aceștia sunt:

  • Cătălin Teniță (București-Ilfov)
  • Andrei Lupu (Sud-Muntenia – județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Teleorman, Giurgiu, Călărași, Ialomița)
  • Cristina Rizea (Sud-Est – județele Buzău, Vrancea, Brăila, Galați, Tulcea, Constanța)
  • Cristian Ichim (Nord-Est – județele Bacău, Vaslui, Neamț, Iași, Suceava, Botoșani)
  • Lorant Sas (Nord-Vest – județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Satu Mare, Sălaj, Bihor, Cluj)
  • Irina Sorescu (Centru – județele Alba, Mureș, Sibiu, Brașov, Harghita, Covasna)
  • Daniel Toda (Vest – județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara)
  • Iustin Dumitrescu (Sud-Vest – județele Mehedinți, Dolj, Gorj, Olt, Vâlcea)
  • Marius Olaru (diaspora)

Pentru reprezentarea națională, 12 membri au fost aleși pe baza a două competiții distincte, una pentru șase poziții de membru al Biroului Național rezervate femeilor, una pentru șase poziții de membru rezervate bărbaților: Oana Cambera, Simina Tulbure, Camelia Sălcudean, Ioana Mihăilă, Ștefania Hodorog, Andreea Leonte, Dragoș Tudorache, Alin Prunean, Alin Mituța, Liviu Iolu, Iulian Hatmanu, Cristian Băin. Dintre aceștia, Simina Tulbure, Ștefania Hodorog, Andreea Leonte și Cristian Băin provin din Organizația de tineret REPER Youth, alături de co-președintii organizației de tineret REPER Youth Tana Foarfă și Armand Epurescu, precum și reprezentanții regionali Irina Sorescu, Andrei Lupu, Iustin Dumitrescu.

Mandatele de reprezentare ale tuturor membrilor aleși au durata de doi ani.

„REPER va lansa cea mai importantă și susținută campanie pro-europeană a unui partid politic din România. Marele nostru pariu politic de astăzi și pentru viitor este Uniunea Europeană. Și construim pașii cu care România să devină relevantă în Europa. Aceasta este arma cea mai puternică pe care o avem împotriva extremismului, naționalismului, vulnerabilităților, sărăciei, propagandei: mai multă Europa!”, spune Ramona Strugariu.

Dragoș Pîslaru, copreședintele Partidului REPER, subliniază la rândul său că „Opoziția nu mai poate fi inertă într-o țară condusă spre faliment. Avem nevoie de maturitate, unitate, avem nevoie să abandonăm orgoliile. Autosuficiența, autoizolarea și ignorarea partenerilor proeuropeni reprezintă o mare greșeală. Din partea REPER, deschiderea va exista oricând. Vrem să oferim României ceea ce merită: drumul european!”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/