Deputatul PSD Ion Mocioalcă, audiat în dosarul lui Liviu Dragnea: „Nu cunosc pe nimeni de la Tel Drum”

Deputatul PSD Ion Mocioalcă a fost audiat de procurorii DNA în dosarul Tel Drum, în care este anchetat președintele partidului, Liviu Dragnea, transmite Mediafax.

„Au fost întrebări foarte puține la care am răspuns cu maximă sinceritate. Eu n-am nicio legătură cu Tel Drum. Nu cunosc pe nimeni de la Tel Drum”, a spus parlamentarul după audiere.

În dosarul „Tel Drum”, în 13 noiembrie, procurorii DNA au anunțat că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privința acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care era președinte al Consiliului Județean Teleorman.

1000x100 resita 02

Procurorii au pus sechestru de peste 127 milioane lei (peste 27 de milioane euro) asupra bunurilor lui Liviu Dragnea în dosarul Tel Drum. Un teren de aproape 3.000 de metri, un apartament de 80 de metri pătrați, două mașini și mai multe sume de bani aflate în conturile lui Liviu Dragnea sunt printre bunurile sechestrate, anchetatorii căutând și altele care i-ar aparține liderului PSD.

Președintele PSD a contestat, săptămâna trecută, sechestrul dispus de DNA în dosarul Tel Drum, invocând faptul că nu s-a constituit nicio parte vătămată în cauză. Contestația a fost respinsă.