Deputatul Pro România de Timiș, Adrian Pau, scurt și la obiect! A votat „altceva” pentru „normalitate”

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Coorodonatorul Pro România Timiș a votat astăzi la Școala Generală numărul 19 din Timișoara. Alături de soția sa, Carmen, deputatul a intrat hotărât în secția de votare și și-a exercitat dreptul în doar câteva minute.

Adrian Pau a ajuns la Școala Generală numărul 19 în jurul orei 11.00. Nu a fost nevoit să aștepte pentru că, deși fluxul a fost continuu, nu s-au format cozi. La ieșire a declarat că a votat „pentru o Românie normală” și că de data aceasta a ales „altceva”.

1000x100 casa brutarului

Am votat pentru normalitate. Pentru asta timișorenii au ieșit în 1989 în stradă. Am votat altceva, știm ce a fost până acum și cred că ar trebui ca fiecare dintre noi să ne facem o radiografie să stabilim foarte bine ce vrem. Să ne gândim dacă ceea ce a fost până acum a fost okay, să ne gândim dacă actuala formulă a făcut altceva ce nu ar putea face fiecare dintre noi. Eu personal am votat altceva și îi îndemn pe toți românii să analizeze și să le dea Dumnezeu gândul cel bun”, a declarat Adrian Pau, la scurt timp după ce a pus ștampila pe buletinul de vot.

expres banat 1000x100 (2)