Deputatul Marius Damian, candidat pentru Primăria Caransebeș! Nu și pentru PSD!

damian marius candidat primaria caransebes
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Parlamentarul PSD s-a săturat să tot aștepte deciziile lui Sorin Grindeanu și Silviu Hurduzeu și și-a anunțat în mod oficial candidatura ca independent pentru Primăria Caransebeș!

Marius Damian spune că n-a picat testul răbdării venind aseară la Express Live și anunțând că merge pe cont propriu în alegerile locale din 9 iunie, ci că timpul până la deschiderea urnelor e prea scurt pentru a mai aștepta ca liderii social-democrați să se decidă dacă e mai potrivit decât Felix Borcean, Bebe Pasere sau Marius Isac.

„Îmi anunț în mod oficial candidatura la Primăria Caransebeș. Voi candida independent! Dacă în zilele următoare se schimbă ceva, în sensul că președintele Silviu Hurduzeu se convinge că eu pot să câștig Primăria Caransebeș, dar să-i aduc și lui cel mai mare număr de voturi pentru președinția Consiliului Județean, bineînțeles că aș fi bucuros și onorat să fiu candidatul PSD. 100% voi candida la Primărie și îmi doresc din suflet să o fac sub sigla PSD. Dacă nu e posibil, merg independent, eu nu mai dau înapoi!”, a declarat Damian la Express Live.

1000x100 (4)

Parlamentarul social-democrat a explicat că nu pleacă din PSD și că nu s-a gândit la vreo variantă de rezervă în cazul în care nu câștigă fotoliul de primar al gugulanilor. Și asta pentru că este un învingător înnăscut. Pur și simplu, nu știe să piardă. „Fie independent, fie candidat al PSD, eu intru în aceste alegeri pentru a câștiga. Și le voi câștiga! Experiența și expertiza sunt de partea mea!”, a conchis Marius Damian.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/