Deputatul Hurduzeu: „Cei care conduc acum destinele județului Caraș-Severin sunt pe punctul de a-l îngropa!”

hurduzeu

Lui Romeo Dunca i se pregătesc bagajele, chiar dacă mai are trei ani de mandat. Silviu Hurduzeu e doar una dintre variantele social-democraților pentru șefia Consiliului Județean din 2024 încolo.

Mult promisa dezvoltare a Banatului Montan se lasă așteptată, cel puțin deocamdată. Ba mai mult, parlamentarul Silviu Hurduzeu, fostul șef al Consiliului Județean, spune că s-a convins de ceea ce poate Romeo Dunca și că nu va fi vorba despre dezvoltare nici de acum încolo. Liderul PSD nu se gândește neapărat să revină în funcția de președinte al Consiliului Județean, dar nici nu exclude această variantă într-un 2024 cu patru rânduri de alegeri: locale, europarlamentare, parlamentare și prezidențiale. „Noi suntem un partid responsabil și mi-aș dori ca la momentul alegerilor locale organizația județeană să aibă mai mulți candidați pentru președinția Consiliului Județean, pentru a avea de unde alege. Nu știu dacă Hurduzeu va fi cel mai bun la vremea respectivă. Vom vedea atunci, este mult prea devreme pentru supoziții.”, a spus deputatul PSD pentru expressdebanat.ro.

Hurduzeu a adăugat că se simte foarte bine în Parlamentul României, dar că cea mai frumoasă perioadă a vieții sale din punct de vedere politic și administrativ a fost cea în care a ocupat funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. „Nu am avut un mandat ușor pentru că am preluat Consiliul Județean într-o situație mult mai grea decât a preluat instituția Romeo Dunca de la mine. O să găsim în 2024 cea mai bună soluție pentru președinția Consiliului Județean pentru că PSD își propune să recâștige Consiliul Județean cu atât mai mult cu cât cărășenii au văzut ce s-a întâmplat în această perioadă sub sloganul «Dezvoltăm Caraș-Severin»! Cei care conduc acum destinele județului Caraș-Severin sunt pe punctul de a-l îngropa!”, a mai afirmat președintele PSD Caraș-Severin.

1000x100 (5)