Deputatul Claudiu Chira, ales vicepreședinte Forța Dreptei

claudiu chira, presedinte forta dreptei timis
untitled design set 970x90 px

Forța Dreptei Timiș îl are reprezentant în forurile partidului la nivel național și pe Miodrag Stanoievici, președintele Comisiei de Cenzori a filialei Timiș. 

La Congresul Forța Dreptei care a avut loc sâmbătă, la București, cei 1.200 de delegați din întreaga țară l-au ales pe Ludovic Orban președinte al partidului.

Filiala Timiș a FD are doi reprezentanți la nivel naţional. Deputatul Claudiu Chira, fondatorul și președintele Forța Dreptei Timiș, a fost ales vicepreședinte național, iar Miodrag Stanoievici, președintele Comisiei de Cenzori a filialei din Timiș, a fost ales în funcția de membru al Comisiei Naționale de Cenzori.

congresul forta dreptei

„Țin să mulțumesc celor 1.200 de colegi din toată țara care mi-au acordat încrederea lor pentru a-i reprezenta la acest nivel. Mulțumiri speciale le transmit și celor 40 de delegați din filiala Timiș, care au făcut un efort considerabil prin deplasarea lor la București, în această perioadă foarte aglomerată. Determinarea pe care am văzut-o în ochii colegilor din toată țara îmi oferă doza necesară de optimism că la alegerile din 9 iunie putem înfrânge alianța comasaților, pe calendarul, legislația și cu toate șmecheriile lor.”, a transmis Claudiu Chira.

La reuniunea Forța Dreptei au fost prezenți ca invitați primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, vicepreședintele USR Dan Barna și președintele PMP Eugen Tomac.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/