Deputatul Benga râde de proiectele futuriste ale primarului Nelu Popa!

banner publicitar

Ioan Benga nu a prins loc eligibil pe listele PSD pentru Parlament, la alegerile din 11 decembrie, iar asta îi va permite să stea toată ziua cu ochii pe activitatea primarului Reșiței, Nelu Popa, pe care l-a și avertizat public în acest sens!

Deputatul PSD a vorbit mai tot timpul pe un ton critic despre Nelu Popa, atât în campania electorală de la alegerile locale, cât și după ce acesta s-a instalat în fotoliul de edil-șef al Reșiței. Benga nu va continua în mod cert în Camera Deputaților, astfel că și-a dezvăluit deja o parte din planurile de viitor. „După 11 decembrie îmi voi face o preocupare deosebită din activitatea primarului Reșiței, care, surprinzător, după șase luni, ne-a demonstrat că ne-a dus pe minus. Nu s-a întâmplat nimic, în afară că a tăiat niște iarbă și a luat niște măsuri care nu dau bine în raport cu niște instituții din subordinea Primăriei. Vreau să-i atrag atenția! Ce face dumnealui? Ne împroșca pe noi cu noroi din cauza acelor ajutoare sociale, dar dumnealui ce face acum?! E dreptul oamenilor să primească acele ajutoare, dar de ce acum?!”, a avertizat Benga într-o conferință de presă.

Totodată, social-democratul a luat în râs proiectele lui Popa și i-a solicitat să-și schimbe atitudinea: „Peste tot pe unde merge umflă o imagine a viitorului, are niște idei futuriste. L-am rugat să aibă mai mult respect față de angajații din Primărie, față de oamenii de zi cu zi”.