Decor de poveste în centrul Reșiței! Ce program pregătește Primăria de sărbători?

po 1000x100px (3)

Distracția de sărbători se concentrează anul acesta în zona centrală a Reșiței, acolo unde Primăria a început deja pregătirile pentru a aprinde iluminatul festiv. Programul lunii decembrie va cuprinde o serie de evenimente, toate culminând cu spectacolul de Anul Nou.

Târgul de Crăciun se va deschide în Centrul Civic anul acesta, în 8 decembrie, la ora 17.00, atunci când vor fi aprinse și luminițele festive. Până în 31 decembrie, Primăria Reșița pregătește un program variat, cu teatru pentru copii, concerte live, patinoar, colinde, spectacole folclorice, momente pregătite de corurile școlilor și liceelor din oraș, bunătăți aduse de comercianți pentru masa de Crăciun. De asemenea, terasele Motif și Ros del Garden vor fi deschise în weekend cu băuturi calde, electroparty cu DJ locali pentru generația tânără. Nu vor lipsi bradul împodobit și Moș Crăciun cu sacul plin de cadouri pentru copiii cuminți.

În 31 decembrie, înainte de spectacolul de artificii, va avea loc concertul celor de la Vița de Vie.

Totodată, în perioada 19-22 decembrie, se reia emisiunea devenită deja tradiție în care cei mici vor putea intra în direct pentru a vorbi cu Moș Crăciun, pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Reșița.