DECLARAȚII ȘOCANTE. O icoană de argint l-a împins să ucidă cu bestialitate!

Criminalul care a îngrozit o țară întreagă după ce a ucis în bătaie un om și a băgat în spital alți 5 a fost prins azi-noapte în localitatea sa natală, Bichigi. Justificarea faptelor imposibil de calificat a fost una de noaptea minții…

Bărbatul de 33 de ani, originar din satul Bichigi, aparținător de orașul Făget, a fost prins azi-noapte de polițiști. Acesta avea asupra sa 580 de lei, însă niciun obiect cu care și-ar fi rănit victimele. În momentul în care a fost oprit de polițiști, Ionel Boldea se afla la volanul unei alte mașini decât cea pe care o furase ieri din localitatea Temerești.

Cu o atitudine arogantă, omul le-a spus polițiștilor că o icoană de argint l-a împins să recurgă la gesturile cumplite: de a ucide cu mâna goală, spune el, și de a avea o forță de nestăvilit.

Realitatea ar fi însă alta, bănuită de mulți: Ionel Boldea se afla sub influența drogurilor. Potrivit unor surse judiciare, miercuri dimineața, în momentele în care a comis atacurile asupra celor șase persoane din zona orașului Făget, dintre care pe una a omorât-o în bătaie, Ionel Boldea se afla sub influența unor substanțe stupefiante. După ce a fost prins de polițiști, Ionel Boldea a fost dus la Spitalul Municipal Timișoara, unde i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili ce droguri a consumat. Surse din cadrul anchetei au declarat că unul dintre drogurile consumate ar fi cocaina. Aceleași surse arată că bărbatul ar fi confirmat, în timpul audierilor, că a consumat droguri înainte de comiterea atacurilor.

Ionel Boldea a fost dus, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat. Individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducerea unui vehicul sub influența stupefiantelor.