Decizie: PNL Timiș merge singur în alegerile locale

nicolae robu alaturi de alin nica la timisoara
1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Liberalii din Timiș au decis că vor să candideze pe liste proprii în alegerile locale. 

În Comitetul Director Județean (CDJ) al PNL Timiș s-a stabilit încă o dată susținerea candidaturii lui Nicolae Robu la Primăria Timișoara și a lui Alin Nica la CJ Timiș. Votul a fost unanim.

„Președinți de organizații liberale din județ, primarii PNL, membrii BPJ și BPL PNL Timișoara, consilierii județeni și consilierii locali liberali din Timișoara, precum și conducerile organizațiilor interne din filiala Timiș, prezenți la ședință ca membri ai CDJ, au stabilit că la alegerile locale din 9 iunie 2024, PNL Timiș va merge pe liste proprii, având toată încrederea că reprezentanții Partidului Național Liberal din fiecare localitate a județului au forța, responsabilitatea, capacitatea și susținerea comunităților în care candidează.”, se arată într-un comunicat transmis presei vineri seară.

Alin Nica invocă identitatea doctrinii de dreapta a partidului.

1000x100 (4)

„Timișul înțelege mișcarea strategică a BPN și a președintelui Nicolae Ciucă de stabilire a unei alianțe PNL și PSD la europarlamentare, dar la nivel local și județean păstrăm neatinsă identitatea de partid de dreapta. Primele două forțe politice românești și-au dat mâna pentru interesul României la Bruxelles și pentru a fi o forță în grupurile politice care contează cel mai mult în Parlamentul European, însă, aici, în Timiș, avem prima șansă și candidații câștigători atât pentru Primăria municipiului, cât și pentru Consiliul Județean. Anul acesta, pentru prima dată în istoria democrației de după ’89, vom avea administrație liberală și la Timișoara și pentru Timiș.”, a spus Alin Nica, președintele PNL Timiș.

Totodată, PNL Timiș a dat voturi de susținere pentru Alina Gorghiu și Gheorghe Falcă, ambii candidați pentru Parlamentul European.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/