UPDATE: Accident deosebit de grav în Zăvoi!

Oboseala la volan a făcut din nou victime în judeţul Caraş-Severin. O persoană a murit şi alte două au fost grav rănite, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat.

UPDATE ora 22:00

Potrivit unor surse, persoanele aflate în autotursim sunt rude. Pasagera care a decedat şi femeia rănită grav sunt surori, cea din urmă fiind şi soacra tânărului de la volan. Şoferul plecase vineri după cele două femei, în Italia, acolo unde ele munceau, iar azi-dimineaţă se întorceau acasă, în satul lor. Se pare că pasagera care a scăpat cu viaţă a avut noroc, aceasta având o operaţie la cap din cauza unei maladii.

UPDATE ora 11:10

Drumul Naţional a fost gazda unei alte nenorociri în această dimineaţă. Un autoturism a intrat frontal într-un podeţ din localitatea Zăvoi. Vina a fost a unui bărbat în vârstă de 32 de ani, din comuna Scoarta, satul Budieni, judeţul Gorj, care a adormit la volan în timp ce conducea maşina. Partea proastă este că şoferul nu se afla singur în autoturism, atât acesta, cât şi ceilalţi pasageri deplasându-se din Italia către Târgu Jiu.

V. Silviu Sabin conducea autoturismul pe un sector de drum în aliniament. Pe fondul oboselii, a părăsit partea carosabilă și a lovit un podeț de beton din fața unui imobil din localitate”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Potrivit acestora, în urma accidentului, pasagera aflată pe bancheta din spate a murit pe loc, iar cea aflată pe scaunul dreapta faţă a fost grav rănită. Cu câteva zgârieturi s-a ales şi şoferul autoturismului. Cele două femei cu vârste de 43 şi 47 de ani, de loc din comuna Dăneşti, satul Ungureni, judeţul Gorj, au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgenţă din Caransebeş.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.