Decembrie deschide Târgul de Crăciun la Reșița!

Deși situația pandemică și restricțiile de sănătate publică din luna decembrie sunt greu de previzionat, spiritul sărbătorilor de iarnă va fi prezent și în acest an în Parcul Tricolorului din Govândari, anunță reprezentanții Primăriei.

Așadar, începând de mâine, 1 decembrie, reșițenii sunt așteptați zilnic, între orele 10.00 – 21.00, la Târgul de Crăciun, organizat de societatea Piețe Reșița, de unde își vor putea cumpăra bucate și băuturi tradiționale, fructe și legume de sezon, produse de artizanat și ornamente de Crăciun.

De săptămâna viitoare, micuții care-și vor însoți părinții la cumpărături în Parcul Tricolorului vor avea motive de bucurie pentru că, din data de 6 decembrie, se va deschide și patinoarul amplasat pe terenul de sport din vecinătatea Bazinului Olimpic. Acesta va funcționa zilnic, între orele 12.00 și 21.00. Reprezentanții Primăriei Reșița menționează că, între orele 10.30 – 11.30, patinoarul este rezervat pentru grupurile școlare organizate, care beneficiază de gratuitate. De reținut și că o oră petrecută pe patinoar costă 15 lei, în tarif fiind inclusă și închirierea patinelor. Copiii cu vârsta de până la 6 ani au intrarea gratuită, mai menționează reprezentanții Primăriei. Patinoarul va funcționa până la jumătatea lunii februarie.