Debut perfect pentru Banatul Caransebeș [FOTO]

Echipa de primă divizie Banatul Caransebeș a câștigat primul meci oficial din 2017, 3-1 la seturi, cu Unirea Dej. Confruntarea a avut loc în Sala Polivalentă „Victoria” și a contat pentru etapa a XIV-a a campionatului Diviziei A1 de volei masculin.

Gugulanii încep din nou să spere la o poziție în primele șase echipe ale României după ce, la finele anului trecut, echipa lui Răzvan Parpală a fost decimată de accidentări și a pierdut destule puncte pe care în mod normal ar fi trebuit să le aibă în visterie. Ucraineanul Kornienko s-a dovedit încă de la primul joc oficial în tricoul galben-albastru a fi un transfer inspirat, chiar dacă mai e nevoie de timp pentru integrarea lui sută la sută în echipă. Primul set a fost la discreția gazdelor, care s-au impus la o diferență de zece puncte. Setul doi a fost câștigat însă de oaspeți, cu 25-22, care au jucat altceva și în actul trei, unul echilirat până în final. Ajutați și de publicul spectator, gugulanii au trecut în avantaj pe tabelă, câștigând setul trei cu 25-22.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157677424002292″]

Oaspeții au forțat trimiterea meciului în decisiv, s-au agățat de fiecare minge și s-au predat foarte greu. A fost în final 30-28 pentru Banatul, care, cu 3-1 la seturi, debutează în 2017 cu o victorie frumoasă și meritată. Dădătoare de speranțe în același timp, antrenorul Răzvan Parpală anunțând că nu a renunțat niciodată la gândul unei clasări în primele șase.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157675731437054″]