De ziua lor, vârstnicii din Reșița, sărbătoriți de membrele Clubului „Lions Onix”

beneficiari
Cuib de vise 1000x100

Anual, la 1 octombrie, este marcată Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, un bun prilej pentru tânăra generație de a-și arăta prețuirea față de această categorie.

De ziua lor, beneficiarii Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice din cadrul Primăriei Reșița au fost sărbătoriți de membrele Clubul „Lions Onix”. Acțiunea a fost organizată, vineri, la sediul de pe Str. Teilor, și a adunat la un loc peste 100 de beneficiari, din totalul celor aproape 300 de persoane înscrise în cadrul centrului.

„Am dorit să fie un eveniment de suflet și voie bună, și a ieșit foarte bine. Cel puțin, asta am simțit, văzându-le bucuria din priviri. Bineînțeles că și noi, leoaicele, ne-am simțit bine. Am dansat împreună și ne-am bucurat de recitalul susținut la vioară de bunul nostru prieten și colaborator, domnul profesor George Gassenheimer. Și pentru că din partea Primăriei beneficiarii centrului au primit un tort, noi le-am oferit fructe și răcoritoare.”, ne-a declarat Felicia Quint, membră „Lions Onix” Reșița și președintele pe zona 2 Vest a Districtului 124 România.

lions resita

Medic oftalmolog, Felicia Quint a profitat de ocazie și le-a vorbit celor prezenți despre măsurile ce trebuie luate pentru a se proteja de virusul SARS-COV-2, dar și despre problemele oculare și tulburările de vedere care apar după vârsta de 50 de ani. De asemenea, Felicia Quint a vorbit și despre importanța vaccinării, dar și despre ultimele reglementări apărute cu privire la măsurile luate de autorități în vederea limitării răspândirii infecției cu SARS-COV-2.

STPT job 1000x200

Nu au lipsit dansul, felicitările și tortul oferit de reprezentanții administrației publice locale.

lions

actiune lions

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/