De trei ori Muntele Mic!

Cerere la un test de geografie: „Numiți trei obiective turistice din Caraș-Severin!” Romi, de la Consiliul Județean: „Contează ordinea sau le spun cum îmi vine la gură? „Cum îți vine ție la gură.”. Romi, fericit ca un copil căruia îi cumperi o acadea: „Muntele Mic. Muntele Mic. Muntele Mic.” Bravo, bă puiucule! Așa e, că altul nici nu egzistă și chiar dacă ar egzista, tot Muntele Mic ar ocupa primele trei locuri.

Dacă îl contrazici, o să-ți dea peste nas că ești de-al PSD-ului. Dacă nu-i votezi nu știu ce chestie legată de un drum forestier ce leagă Muntele Mic de restul lumii, te umfli în pene ca un cocoș cu mușchii plini de steroizi. Dacă nu ridici mâna la vot, te opui dezvoltării turismului în Caraș-Severin. Dacă nu-ți construiești ilegal, pe același Munte Mic, ditamai căsoaia, ești un fraier. Dacă nu tragi pe nas ce trebuie (aerul de munte, ce altceva?) trăiești degeaba pe pământ. Dacă nu te dai iarna măcar o dată cu schiurile sau cu sania pe pârtiile lui, ești țăran de la țară (!!!). La el totul se rezumă la Muntele Mic.

Iartă-ne, puiucule, că nu ne ridicăm la valoarea ta. Că nu apărem la rubricile mondene din media tabloidă. Că nu suntem vizionari ca tine și nu ne pricepem la ghiolbănii. Atât ne duce capul, ce să facem. Noroc cu tine, că altfel s-ar duce dracu de tot județul ăsta. Tu îl mai ții în niște balamale, la 3 lei bucata, dar cât o să mai poți și tu cu alde Crina de la PSD, cu Stanciu de la Express de Banat, mai nou, cu Bașag. Cât? Că om ești și tu. Oricât te-ai da grande, ca-n reclama aia cu prazul, până la urmă tot cedezi. Ți se acrește când vezi câtă încrâncenare din partea lor.

Dar apropos de asta, de ce nu te apuci tălică de dezvoltat Cheile Nerei, Clisura Dunării, că și astea atrag turiști, ba chiar mai mulți decât pe Muntele Mic. De ce nu te ocupi de drumurile de la Sasca și Moldovița și ne freci toată ziua la melodie cu ce te doare de când ai ajuns președinte la CJ? Zbată-te și pentru zonele astea cum o faci pentru muntele ăla, bată-l cucu să-l bată de munte, că și ele fac parte din Caraș-Severin. Arată-ne că-ți pasă și de ele, de județul ăsta, nu doar de Muntele Mic. Știu, n-ai niciun interes direct și irefutabil, dar totuși. Măcar încearcă de ochii lumii, să le dai peste nas ăstora din PSD. Cum? Nu se merită să faci asta la ce opoziție ai în Consiliul Județean? O lași pe mai târziu? Pe când o zbura porcul? Ptiu pe tine să nu te deochi!

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/