De sărbători stați departe de Covid și de probleme. Evadați într-un paradis balnear!

Terapiile antistres și tratamentul de recuperare post Covid, cu specific balneo, reprezintă cel mai generos cadou pe care îl poți face celor dragi. Acum este timpul să petreci cu familia și să te bucuri de sărbători „ca acasă”, la Grand Hotel Minerva Resort & Spa.

Mai sunt doar câteva zile până la Sărbătorile Pascale, iar Floriile ne bat la ușă, prilej de introspecție sufletească, liniște, împăcare și mai ales de bucurii alături de cei dragi, într-un cadru de poveste, un spațiu elegant și atât de necesar sănătății noastre. Sunteți invitați să evadați în verdele de smarald al stațiunii de pe Valea Cernei, acolo unde vă așteaptă, cu porțile larg deschise, regina: „Grand Hotel Minerva Resort & Spa”.

Pentru că vremurile tulburi pe care le traversăm și-au pus destul de grav amprenta asupra noastră și mai ales în ceea ce privește sănătatea, pachetul Balneo Minerva reprezintă opțiunea perfectă pentru a echilibra balanța. Se știe prea bine că apele sulfuroase ajută la ameliorarea efectelor a multor boli atât interne, cât și externe, prin conținutul bogat de hidrogen sulfurat, care reprezintă singurul compus al sulfului ce se absoarbe în organism prin piele, plămâni și cale digestivă, eliminând-se prin piele, intestin și rinichi.

Datorită temperaturii ridicate (38-60ºC), apa cu sulf din Băile Herculane tratează afecțiuni reumatice-degenerative, afecțiuni respiratorii și ginecologice, iar în cadrul clinicii Balneo Minerva puteți beneficia de terapii antistres și tratament de recuperare cu specific balneo, alături de un personal medical specializat, ce vă stă la dispoziție ZILNIC, asigurând monitorizarea permanentă a pacienților.

Despre efectul curativ al apei cu sulf din cadrul Clinicii de Tratament Balneo Minerva, reprezentații specialiști ai unității hoteliere explică:

„ Sulful este un mineral care se transformă în acid și face parte din structura chimică a aminoacizilor : metionina, cisteina, taruina și glutationa. Acest mineral dezinfectează sângele, ajută organismul să reziste la bacterii și apără protoplasma celulelor. Ajută la reacțiile de oxidare din organism, stimulează secreția bilei și protejează împotriva substanțelor toxice. Deoarece acționează împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor și poluării, sulful întârzie, de asemenea, procesul de îmbătrânire. Sulful se găsește în toate țesuturile organismului și este necesar pentru sinteza colagenului, principala proteină ce asigură integritatea țesutului cutanat.”

Pentru cei are aleg pachetul Balneo Minerva**** Recuperare post Covid, procedurile de care vor beneficia în baza de tratament sunt: Laser, Unde scurte, Ultrasunet, Magnetoterapie, Terapie prin radiofrecvență, Parafină, Curenți, Băi cu sulf, Băi CO2, Băi Galvanice, Duș subacval, Aerosoli, Kinetoterapie, masaje terapeutice, ozonoterapie. Procedurile se stabilesc direct de medicul balneo și nu se pot schimba decât la solicitarea și sub aprobarea specialistului.

Un mare BONUS pentru siguranța turiștilor este și faptul că toți oaspeții resortului de patru stele, sunt testați împotriva coronavirusului, într-un container de tip modular, dotat cu toate facilitățile, unde se face testarea turiștilor dar și a personalului, înainte de intrarea în hotel.