De pe Ghencea și Giulești, direct în creșa de la Măureni

cresa maureni

Vin vești bune dinspre Măureni. Primarul Brian Filimon a predat amplasamentul firmei care a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția creșei de 70 de locuri din localitate.

O creșă modernă pentru șapte grupe de copii se va construi în localitatea Măureni, pe partea dreaptă a drumului care duce la Timișoara, dinspre Reșița. Investiția se ridică la 17 milioane de lei și este finanțată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Națională de Investiții, instituție care a desemnat și câștigătorul licitației pentru proiectarea și execuția creșei: Concelex România, unul dintre constructorii stadioanelor Steaua și Rapid.

„Vineri am predat amplasamentul constructorului și am fost, cu acest prilej, și în teren. Firma este din București, este o companie mare, serioasă, care a făcut și stadioanele Steaua și Rapid. Societatea are la dispoziție două luni, potrivit Companiei Naționale de Investiții, pentru a termina proiectarea, cu tot cu obținerea avizelor necesare, după care să înceapă execuția. Sunt extrem de fericit că am ajuns în acest stadiu al proiectului, care este unul amplu și de care vor beneficia nu doar copiii din comunitatea noastră, ci și cei din localitățile învecinate.”, a declarat pentru exepressdebanat.ro, primarul comunei Măureni, Brian Filimon.

vizita teren maureni

Primarul Brian Filimon (foto dreapta), alături de reprezentanții societății Concelex România.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Creșa va avea o arhitectură modernă, iar la interior va cuprinde, printre altele, dormitoare, camere de joacă, bucătărie și spălătorie, o sală pentru festivități, un cabinet medical și spații administrative. De asemenea, obiectivul va fi prevăzută cu panouri fotovoltaice, iar în curte va exista un parc de joacă.

 

FOTO: Proiectul creșei de la Măureni

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/