DE NERATAT! Capodoperele cinematografiei Românești, pe ecranul uriaș din Parcul General Dragalina!

Suntem generația care nu rămâne fără net, însă cine nu-și dorește să revadă filmele de referință ale cinematografiei românești, în care actori de suflet și-au pus tot talentul și inspirația pentru a produce adevărate capodopere?

În premieră, Caransebeșul pregătește un festival de film în aer liber, pentru ca gugulanii să poată vedea sau revedea filme care au făcut istorie în cinematografia românească, la adierea platanilor seculari din Parcul General Dragalina.

Începând de marți, 22 august, în fiecare seară, de la ora 21.00, pe un ecran imens, vor fi difuzate filmele ”Cu mâinile curate”, în regia lui Sergiu Nicolaescu, ”Casa din vis”, regizat de Ion Cărmăzan, ”BD la munte și la mare”, în regia lui Mircea Drăgan, ”Operațiunea Monstrul” – regia Marcus Manole și ”Mihai Viteazu”, regizat de regretatul Sergiu Nicolaescu.

Evenimentul este organizat de Primăria și Casa de Cultură din Caransebeș, cu sprijinul Uniunii Autorilor și Realizatorilor de Film din România și Arhiva Națională de Filme Cinemateca Română. Festivalul este prezentat de actrița Alina Ilea, cea care va oferi amănunte despre fiecare film în parte și curiozități din culise.