,,De mâine suntem pământ fierbinte’’ se lansează la Universitatea de Vest din Timișoara

andreinovac17dec21

Universitatea de Vest din Timișoara are bucuria de a fi gazda unei noi lansări de carte, volum intitulat: ,,De mâine suntem pământ fierbinte’’ semnat de Andrei Novac. Evenimentul va avea loc mâine, 17 decembrie, în amfiteatrul A01 al UVT, începând cu ora 16. 

Autorul cărții, Andrei Novac, s-a născut la 1 iulie 1983, în Târgu-Jiu și este licențiat în istorie al Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie și Teologie, respectiv absolvent al masteratului de Relații Internaționale și Integrare Euro-Atlantică din cadrul Universității București, Facultatea de Istorie.

uvt

Din 2013, Andrei Novac este doctor în filologie al Universității de Vest din Timișoara. Este laureat al mai multor premii, printre care: Premiul „Mircea Ciobanu”, acordat de Uniunea Scriitorilor din România; Premiul pentru Poezie al Revistei „Convorbiri literare”, Iași, 2019; Premiul „Scriitorul lunii august 2019”, acordat de Uniunea Scriitorilor din România; Premiul Special, acordat de Filiala Timișoara a Uniunii Scriitorilor din România 2019. De asemenea, volumul „Regula timidității” a fost nominalizat la Premiul „Mihai Eminescu” în 2018, acordat de Academia Română.

Accesul publicului la eveniment va fi permis pe bază de green pass.