De la ferma Cristescu, Black Angus, vedeta sărbătorilor, aduce familia la masă!

581516057 1537003720826235 1736938756769072323 n (2)
cristescu 1000 x 200 2 copy banner 1164 x 200 px Afrodita 1000x200

Crăciunul și Revelionul sunt momentele în care masa devine sufletul casei, iar pentru ca fiecare preparat să fie memorabil, alegerea cărnii este esențială. În Măcelăriile Cristescu, carnea Black Angus, este vedeta sărbătorilor, cu gust și tradiție. 

Un antricot bun nu se naște întâmplător. Într-o primă etapă, începe din felul în care este crescut animalul: vitele Black Angus și Red Angus din ferma Cristescu sunt hrănite ecologic, crescute la pășune și sacrificate doar la maturitatea potrivită. Rezultatul? Pe  măsura așteptărilor! O carne fragedă, suculentă, cu marmorare fină, perfectă pentru un grătar reușit sau pentru preparatele de sărbătoare.

cristescu carne

Povestea lui Paul Cristescu, inspirată de experiența sa din Danemarca și transformată într-o fermă cu sute de exemplare Angus, arată că pasiunea și perseverența pot aduce pe mesele românilor carne de cea mai bună calitate. De la finalul lunii noiembrie, 2025, și reșițenii se pot bucura de produsele din Măcelăria Cristescu, deschisă la Reșița, în incinta magazinului Penny, din zona Triaj.

De la tăieturi perfecte pentru grătar, la carne pentru tocături sau cârnați tradiționali, fiecare bucată de carne este aleasă cu grijă și totul este pregătit ca la carte, fără compromisuri și fără artificii. Clienții sunt întâmpinați cu zâmbete și sfaturi utile, pentru ca fiecare să plece acasă cu cele mai gustoase cumpărături pentru masa festivă. Sărbătorile nu ar fi la fel fără cârnați proaspeți sau fripturi aromate, iar Măcelăriile Cristescu din: Făget, Reșița, Oravița, Anina, Moldova Nouă și Băile Herculane, vă oferă preparate din porc românesc și vită Angus din ferma proprie, de la Secaș, din județul Timiș, menite să devină vedetele meselor de Crăciun și de Revelion.

cristescu black angus

untitled design

Dacă vă puneți întrebarea: de ce să alegem Măcelăriile Cristescu, răspunsul este cât se poate de simplu:
carne ecologică, din ferma proprie, Black Angus și Red Angus crescute natural, preparatele tradiționale din porc românesc, selecție variată pentru grătar și mese festive.

Așadar, voi ce puneți în coșul pentru masa de sărbători?

593349171 1551529992706941 1299341601345063751 n

593322172 1551530002706940 1528650144243423620 n

untitled design Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px 579936676 836890662185728 1562271342293314240 n
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/