De ce USR nu le are cu amantele? Pentru că nu este la Putere!

Statistici de ultimă oră ne arată că 98% dintre companiile și instituțiile de stat sunt conduse de oamenii trioului PNL-PSD-UDMR. Saltul este spectaculos, de la 75% în urmă cu vreo doi ani jumătate, trei, la neverosimilul 98%. Dacă înainte de 1989, originea socială (tată, mamă, bunici, unchi și mătuși) trebuia să fie una sănătoasă, fără elemente dușmănoase poporului și societății multilateral dezvoltate ce se construia în ritm alert, astăzi contează doar apartenența la un partid sau altul aflat la guvernare și, implicit, la halit miere ori rahat parfumat.

USR nefiind la Putere nu intră sub incidența celor 98 de procente. Amantele sau iubitele lor au accesul interzis în zona funcțiilor pe criterii politice, chiar dacă Drulă și ai lui susțin că, pe alocuri, acestea sunt mai fâșnețe și mai deștepte decât cele liberale și pesediste. Cătă, o fi cum zici tu, dar dacă v-o mâncat în cur și n-ați mai vrut să „conculimbați” cu liberalii, ce să vă fac eu acum? Cine e de vină că ați ajuns să aveți soarta câinelui care stă în capul viei și știi tu ce face? Și de aici apare râca între USR și trioul respectiv, cel cu amante, neveste, nepoți, nepoate, fii și fiice pe funcții barosane.

În schimb, useriștii sunt cei mai iscusiți vânători de politicieni, plagiatori de teze de doctorat. Grupul țintă: PNL, unde mișună tot felul de indivizi care și-au scris tezele pe genunchi. Cristian Ghinea, care și-a lăsat postul de la Bruxelles, unde primea 12.000 de euroi, pentru a se face ministru la București, iar până la urmă a eșuat făcând rahatul praștie, spune că Bode, milițianul carevasăzică, nici nu s-a mai sinchisit să deschidă tezele de doctorat ale celor de dinaintea sa, ci a luat direct cu copy-paste de pe Wikipedia. Pare-mi-se asta se întâmpla într-o seară, nu mai contează dacă afară era noapte de vară ori de iarnă, și până dimineața lucrarea a fost gata. Mai greu a fost cu copertatul și fontul de litere, în rest a mers totul brici.

Vă dați seama că Ciucă premierul n-a avut nici tupeul și nici căderea să-l tragă de mână pe ministrul său despre cele ce se vorbește, căci cu siguranță Lucică l-ar fi lăsat fără replică: „Ce dracu, bă Nicule, taman tu ți-ai găsit să faci pe lupul moralizator? Ia vezi-ți de teza, pardon, de ciorba ta, și nu-ți mai băga nasul unde nu-ți fierbe oala. Ei, drăcia dracului!”

Că dreptate ai, don Lucică, că nici el nu-i mai breaz. Să-și vadă de plagiatul lui, dacă vrea să-l prindă alegerile în fruntea partidului. Dar ce nu înțeleg eu, coane, la partidul ăsta de elitiști care vă credeți, de unde atâta dorință neostoită de a avea doctorate? Ca să ne arătați cât de deștepți sunteți voi, ăștia, care vă adunați seara la sediul de pe Aleea Modrogan? Aiurea, frate. Cu și fără ele, tot o apă și un pământ sunteți. Și o știi bine, așa că nu vă mai dați fete mari în materie de teze de doctorat.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/