De ce să joci la cazino online, în funcție de RTP?

de ce să joci la cazino online în funcție de rtp
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Cu siguranță, ai auzit de multe ori termenul RTP sau Return To Player și ți-ai dorit să descoperi ce este mai exact și să te bucuri din plin de avantajele sale. Cum într-un casino online, RTP-ul oferit la majoritatea jocurilor este mult mai mare, ne-am gândit să-ți oferim câteva motive pentru care jocurile de acest tip sunt printre cele mai apreciat în rândul jucătorilor.

Termenul RTP sau procentul de returnare a banilor la un jucător sau plata pe care o face un slot într-un anumit interval de timp, este unul dintre aspectele pe care trebuie să le ia în calcul orice jucător atunci când alege un joc. Acesta indică cât de mare este probabilitatea de a obține un câștig dacă optezi pentru acea variantă de joc.

Acesta este și unul dintre principalele argumente pentru care, atunci când îți dorești să joci mai mult sau să ai șanse mai bune în a obține un câștig, trebuie să optezi pentru jocurile care oferă un RTP cât mai mare.

Cele mai mari procente sunt oferite în clipa de față de jocurile ca la aparate, așa cum sunt și cele de pe Betfair sloturi online.

Iată care sunt cele 5 motive pentru care să alegi sloturile care oferă cel mai mare RTP:

  1. Platformele online oferă multe variante de joc de acest fel

În cazul în care crezi că există doar câteva jocuri cu RTP ce trece de 95%, trebuie să-ți precizăm că, în clipa de față toate marile platforme online oferă o paletă foarte diversificată de sloturi cu returnare mare la jucători.

  1. Există și numeroase jocuri noi cu RTP foarte mare

Un procent cât mai mare este disponibil și pentru jocuri noi, nu doar pentru jocuri mai vechi sau clasice. Toți producătorii cunoscuți de sloturi online au printre lansările recente jocuri cu un RTP foarte mare.

untitled design set 970x90 px
  1. Oferă mai multe șanse de a obține un câștig

Un RTP mai mare înseamnă mai multe șanse de câștig pentru orice jucător. Astfel, dacă joci un timp suficient de mare, ai mult mai multe șanse să deblochezi o situație de câștig. Acest lucru explică și de ce sloturile online sunt așa de populare și preferate de un segment din ce în ce mai mare de amatori ai acestei forme de distracție.

  1. Dacă nu vrei să încasezi câștigul poți juca mai mult ceea ce îți place

Poți alege acest gen de sloturi și pentru faptul că îți permit să te joci mai mult, fără să fie nevoie să scoți mai mulți bani din buzunar.

  1. Reprezintă cea mai avantajoasă opțiune pentru utilizatori.

Întrucât este vorba despre posibilități mult mai multe de câștig, jocurile cu plată la jucător cât mai mare sunt cele mai avantajoase și mai sigure pentru cei mai mulți dintre jucători.

În concluzie, dacă vrei să ai mai multe șanse de a juca mai mult și de a obține un câștig mai bun, optează pentru sloturile online care oferă un RTP cât mai mare. Sunt disponibile multe variante de jocuri clasice și noi de acest tip, astfel încât să nu te plictisești.

Nu pierde din vedere că jocurile la cazino sunt doar pentru cei care au peste 18 ani.

 

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/