De ce pleacă Stancovici de la spital?! „Urmează licitații de vreo 12 milioane de euro!”

stancovici alina
untitled design set 970x90 px

Miză financiară uriașă ar fi unul dintre motivele pentru care se insistă atât de mult cu schimbarea managerului Spitalului Județean de Urgență Reșița!

„Operațiile” de la Județean sunt cusute cu ață albă, în mod categoric. Să dai afară managerul înainte de a avea o opțiune mai bună e greu de înțeles. Dar nu numai că nu există o variantă mai bună, pur și simplu nu există o altă variantă. Cel puțin așa stau lucrurile astăzi. Consilierul județean PSD Ioan Crina nu mai înghite de mult orice fel de justificări puerile și crede că a găsit unul dintre răspunsuri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. „Nici nu se știe de ce o schimbă pe doamna Stancovici. Să vezi un om care spune că o schimbă, dar nu știe de ce?! Doamna Stancovici nu a avut nicio susținere politică, nu a avut susținerea PSD, dar știe carte, s-a dus la examen și l-a luat. Din prima zi, Guvernul liberal a suspendat-o. Vreo patru luni! Vine un interimar care știe că va sta puțin timp. Doamna Stancovici va ataca în instanță, va suspenda decizia de concediere. Spitalul a pierdut în perioada în care a fost suspendată doamna Stancovici 6 milioane de euro! Un proiect european. Romeo Dunca a renunțat la 6 milioane de euro. În doi ani am pierdut 12 milioane de euro! Avem mari probleme. Mergând cu interimate din astea idioate, cu oameni puși politic, nu facem nimic!”, a comentat social-democratul.

publicitate ziar expresb 1000x100

Manevrele care se fac la Spitalul Județean de Urgență din Reșița și în Consiliul Județean Caraș-Severin, atrage atenția același Crina, conturează săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. „Aud zvonuri prin Reșița că vă arde mișcarea asta să o faceți cât mai repede fiindcă luna viitoare sunt licitații la spital de vreo 12 milioane de euro! M-am uitat pe SEAP și, într-adevăr, sunt vreo 12 milioane de euro!”, i-a spus Ioan Crina unui Romeo Dunca rămas fără replică. În plus, consilierul județean a mai afirmat că reproșurile aduse Alinei Stancovici potrivit cărora numai spitalul din Reșița are datorii sunt aberații și i-a cerut președintelui Consiliului Județean să-și pună scaunul la bătaie în cazul în care va rata „intervenția chirurgicală” de la Județean. „Spitalul din Arad are dublu, peste 30 de milioane arierate! E o prostie! Vreau să vă luați un angajament, domnul Dunca, și anume că vă dați demisia!”, a adăugat Crina.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/