După plată, și răsplată! Dedicare și profesionalism, premiul pentru turiștii care de mai bine de un deceniu se bucură de sărbători în aceeași locație.
Pe o pantă însorită a Văii Bârzavei, situată la 700 de metri altitudine, Cabana Claris se poate mândri, după mai bine de 15 ani de la înființare, cu un portofoliu de clienți fideli. De-a lungul timpului, aceștia nu au ratat nicio sărbătoare organizată la cabană. Sute de poze, zeci de premii și diplome de fidelitate stau mărturie în cutiuța cu amintiri a turiștilor, care au călcat pragul în fiecare an, cu aceeași veselie, apreciere pentru calitate și bun gust.
Spiritul antreprenorial al familiei Bosioc, cei care au gândit și dezvoltat acest proiect cu ani în urmă și-a pus puternic amprenta asupra Mihaelei Stoica, astăzi pionul principal în această poveste de vis: „Cabana Claris”. Peisajele pitorești, liniștea și aerul pur ca în Alpi sunt doar câteva dintre bucuriile sufletești pentru cei care au ales și aleg să își petreacă vacanțele sau timpul liber în stațiunea Crivaia, din județul Caraș-Severin. Construită la poalele munților Semenic, cabana este o oază de liniște înconjurată de sute de hectare de pădure, într-un loc în care oricine poate evada dintr-un mediu poluat și plin de agitație.
Afacerea de familie ce s-a dezvoltat pe un ton crescendo, într-o zonă care acum 10 ani nu promitea foarte multe, a explodat datorită ideilor ancorate în realitate, viziuni moderne ale Mihaelei, Ambasador Elite Business Women Cluj, cea care a reușit să creeze într-un final punțile de legătură cu Banatul și restul țării:
„A fost un an foarte, foarte bun și cred că acest lucru se datorează faptului că din 2018 am avut o implicare mai masivă pe diverse planuri de networking și implicări în clubul de afaceri. Tot ca și plus adaug aici ultimele modernizări ale cabanei și diversele activități oferite cazaților:taberele de copii și team building-urile. Când vorbesc de activități noi fac referire la taberele pentru copii, care nu sunt o noutate, ele există chiar de 5 ani, dar am introdus tiroliana, prin colaborare cu parcul deschis de la Gărâna, cu tiroliană, exact lângă pârtia de ski și cățărări.”
Business de succes, transmis de la părinți la copii și mai apoi la nepoți
Și dacă mama a reușit să aducă Banatul în inima Clujului, ei bine fiul nu se lasă mai prejos și vine din Cluj cu un val nou în Banat. Mai exact cu o tabără de copii, un nou concept, de această dată pentru studenți și elevii de liceu.
„Una dintre cele mai notabile realizări din acest an este tabăra L.O.S.T. realizată de fiul meu, Claudiu, acțiune de care sunt foarte mândră, deoarece prin intermediul acestui proiect au venit copii din toată țara. M-a încântat foarte mult ideea, la început am fost puțin sceptică pentru că nici măcar nu a terminat facultatea, dar el a avut ambiția să înceapă acest proiect mare, i-am acordat încredere pentru că a fost în celelalte organizații studențești coordonator în diverse departamente, m-a ajutat și pe mine în business-ul nostru și l-am sprijinit din spate cu tot ce s-a putut.
A fost o reușită pentru că au venit copii din toată țara care nici măcar nu au știut de această zonă dar au avut încredere în el. Și ca un perpetuam mobile a ceea ce face, în momentul de față a fost ales în Cluj la cel mai mare proiect OSUBB coordonator principal. Sunt sigură că de pe urma acestui acțiuni copiii de acolo în mod sigur, cumva, vor veni iarăși la următoarele tabere spre Banat.”, a mai povestit Mihaela Stoica.
Pentru că microbul businessului i-a pătruns adânc în suflet, tânărul de doar 20 de ani are planuri mari, proiecte ce vizează atât dezvoltarea primei afaceri – Valber, cât și continuarea proiectului de suflet al bunicului său: Cabana Claris.
„Mi-aș dori să preiau afacerea de la ai mei, să o dezvoltăm, să o extindem pe cât posibil. Am făcut internship în firme, în multinaționale în Cluj și mi-am dezvoltat deja câteva idei despre ceea ce îmi doresc să fac. Pentru început mi-ar plăcea să lucrez și într-o multinațională să obțin experiență, să învăț și pe partea respectivă și sigur că voi continua și treaba cu ONG-ul pentru că este super fain și nu vreau să mă opresc. Eu cred că orice afacere poate fi înfloritoare. Da, este frumoasă zona, chiar are potențial foarte mare.”, spune Claudiu Stoica.
Cabana Claris poate fi denumită pe drept o cabană de vis ale cărei proiecte nu se opresc aici. Anul 2020 continuă tradiția taberelor organizate la cabană, în cadrul cărora copiii vor învăța de la noi specialiști din diverse domenii și de asemenea va continua și procesul de promovare a cabanei dar și a întregii zone în afara granițelor județului.
„Am devenit mult mai vizibili, lumea ne-a văzut ceea ce facem și au auzit mult mai multe despre Claris. Iată că au venit din zona Clujului, la noi în Banat. 20-25 % au fost turiști din Cluj ceea ce este mult pentru un an de zile și sper eu ca numărul să se dubleze anul viitor pentru că numai așa se vor putea contura parteneriate puternice și de succes în ceea ce privește dezvoltarea turismului, dezvoltarea Banatului nostru, drag!”, a încheiat Mihaela Stoica.
Andreea Popa a obținut recent nivelul trei de certificare Fellow Member Academy of Cheese, fiind a zecea persoană din lume care deține acest titlu. Este trainer oficial al Academiei...
Start celor mai tari petreceri din Reșița. Un Yaya exploziv, de Crăciun!
Istoria jocurilor de noroc: cum au evoluat cazinourile de-a lungul decadelor
Maraton de fapte bune! Acțiunea de Crăciun Druckeria a ajuns la zeci de familii
Informaţiile publicate de expressdebanat.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Vezi termeni și condițiiTel./Fax: 0355.429.481
WhatsApp: 0723.101.061
contact@expressdebanat.ro
publicitate@expressdebanat.ro
Reșița, Str. Făgărașului Nr. 10
Toate drepturile rezervate. © 2024 Express de Banat. ISSN 2248 – 1281